ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jucătorul Rareș Pop, de la UTA Arad, a căzut pe gazon în minutul 71 al meciului de duminică dintre UTA Arad și FC Hermannstadt, și a fost transportat la spital cu ambulanța, a transmis agenția ȘtiripeSurse.

După o fază mai intensă, Pop a rămas câteva clipe în picioare, părând că răsuflă greu, apoi s-a prăbușit pe teren. Meciul a fost întrerupt și medicii au intrat pe teren. Jucătorii de la UTA Arad au făcut paravan pentru spectatori și camerele video, iar pe gazon a fost adusă și ambulanța.

După câteva minute, Rareș Pop a fost pus pe targă, urcat în ambulanță și dus la spital. Meciul s-a reluat în minutul 77.

În timp ce Orange Sport afirmă că atacantul a suferit „doar o cădere de calciu”, Știripesurse scrie că în timp ce Rareș Pop a șutat la poartă în minutul 71, în acțiune, „a fost lovit în piept de un jucător advers”, ceea ce nu se regăsește însă în filmarea de mai jos. Comentatorul meciului tocmai spunea „frumoasă fază” când Pop a căzut la pământ, pentru a adăuga apoi „epuizat”...

VIDEO: