ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jandarmeria Română este în doliu, după decesul fulgerător al unui membru al Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Giurgiu, transmite presa locală. Aurel Tudorel Neciu avea numai 39 de ani. Înmormântarea a avut loc ieri, 17 august 2022. El lasă în urmă un copil și o tânără soție.

„Uneori, soarta este nedreaptă și ia de lângă noi oamenii dragi mult prea devreme.

Gândurile noastre se îndreaptă către familia plutonierului adjutant Neciu Aurel, care a pierit fulgerător, lăsând în urma sa un mare gol. O familie frumoasă, o soție, un fiu pe care îl iubea nespus și colegi ce îi erau ca frații, după cei 17 ani de misiuni în cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil.

La doar 39 de ani a plecat alături de îngeri, în Armata din Ceruri. Drum lin către cer, dragul nostru camarad!", a transmis Jandarmeria Giurgiu. 

Cauza decesului subit nu a fost făcută publică.

Colegii l-au înmormântat cu onoruri militare și au transmis imagini și mesaje emoționante pe pagina sa de socializare. VIDEO: