ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Femeia jandarm, bătută de un grup de persoane violente în timpul protestelor de vineri seară, urma să fie externată luni din spital, însă femeia acuză dureri de cap, iar medicii au amânat externarea și continuă investigațiile.
 
După ce i-au făcut vizita de dimineață, medicii au decis să o externeze pe femeia jandarm, în vârstă de 23 de ani. Ea se simte bine. Are un traumatism craniocerebral, unul la coloană, în zona cervicală, hematoame la nivelul feței și contuzii toraco-abdominale, informeaza tvr.

La Spitalul Floreasca mai rămâne internat un jandarm. Și el ar fi trebuit externat tot astăzi, însă bărbatul acuză dureri de cap și va mai rămâne sub atenta supraveghere a medicilor.

În același spital mai sunt internați doi protestatari și altul are internare de o zi.

La Spitalul Universitar sunt internați patru oameni răniți vineri seară. Trei dintre ei sunt internați în secția de chirurgie plastică și unul la chirurgie generală.