ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un jandarm din Botoșani, în vârstă de 44 de ani, căsătorit și tată a doi copii, a murit luni seară acasă, la scurt timp după întoarcerea de la serviciu. Medicii de la SMURD au intervenit de urgență pentru salvarea bărbatului aflat în comă, însă acesta a intrat în stop cardio-respirator și inima lui nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. Colegii jandarmului nu-și pot explica moartea subită a camaradului lor. 

Subofițerul Marius Repca a ieșit ieri seară din tură de la serviciu și s-a îndreptat spre casă. Ajuns la domiciliu, acesta a început să se simtă rău, iar la un moment dat, familia a apelat serviciul 112, bărbatul fiind găsit inconștient. La fața locului a ajuns un echipaj cu medic al SMURD, cadrele medicale începând imediat să îi acorde acestuia primul ajutor. În scurt timp au ajuns și echipaje de poliție și jandarmi, îngrijorați de starea colegului lor, fiind alertați de membrii familiei despre starea acestuia.

Din păcate, însă, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul de doar 44 de ani. „Am fost solicitați pentru un pacient de sex masculin, în comă. În foarte scurt timp de la sosirea echipajului, acesta a intrat în stop cardio-respirator. Au fost imediat începute manevrele de resuscitare cu protocoulul medicamentos aferent. Din păcate, după aproximativ 50 de minute de resuscitare, cordul nu a pornit, fiind declarat decesul”, a precizat medicul specialist în medicina de urgență Dănuț Panaitescu, din cadurl UPU-SMURD, citat de MonitorulBT.ro

Potrivit membrilor familiei, bărbatul suferea de o serie de afecțiuni ale aparatului cardio-vascular, medicii suspectând un accident vascular masiv.
 
Atât rudele, cât și colegii i-au lăsat comentarii îndurerate la ultima postare de pe pagina de Facebook a defunctului:
 
„Sincere condoleante!!”, a urat Vali Dăscălescu.

„Un om cu mare caracter prea devreme tei dus !!”, a exclamat Petru Ovidiu Aionesei.

„Sincere condoleanțe!”, a transmis și Mariana Constantin.

„Dumnezeu sa te ierte,Marius!”, a concluzionat Mariana Constantin.
 
„Nu conteaza cati ani a trait o persoana, ci conteaza ce amintire a lasat in urma. El a adus multe lucruri bune fiecaruia dintre noi. Domnul sa-l rasplateasca pentru faptele sale.drum lin spre îngeri cumatru!”, i-a transmis și Irinel Marcel Lungu pe contul personal de Facebook. 
 
Pe pagina de Facebook a Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani nu a apărut nici un anunț de condoleanțe până la ora publicării acestui articol, ultima postare fiind din 24 august.