ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jay Leno, cunoscuta vedetă TV americană în vârstă de 72 de ani, a suferit o „urgență medicală gravă” care l-a obligat să-și anuleze spectacolul din Las Vegas de ieri, după cum afirmă organizatorii evenimentului, citați de Daily Mail.

Fostul prezentator al emisiunii Tonight Show (foto cu Joe Biden) a ratat duminică o apariție la o conferință financiară din Las Vegas unde era așteptat.

O declarație a organizatorilor evenimentului Forum 2022 confirmă că vedeta se află într-o stare de sănătate precară: „Familia sa nu a fost în măsură să ne ofere foarte multe detalii, dar a existat o urgență medicală foarte gravă care îl împiedică pe Jay să călătorească. Tot ce știm este că este în viață, așa că rugăciunile noastre se îndreaptă către el și familia sa în această seară.”

Natura stării de sănătate a lui Leno este momentan necunoscută.

Jay Leno s-a arătat un susținător al vaccinării în cazul controversatului Gardasil.

ACTUALIZARE: Potrivit Agerpres, umoristul american ar fi fost rănit după ce una din mașinile sale a luat foc în garajul său din Los Angeles.