ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Universitatea catolică Notre Dame a numit oficial luna iunie drept "Luna mândriei", alăturându-se, în esență, tuturor celorlalte corporații și instituții "woke" din Statele Unite și administrației  pro-LGBT a lui Biden, potrivit LifeSiteNews. 

O declarație emisă de biroul de "Diversitate și Incluziune" al universității proclamă că "Luna Mândriei este celebrată în fiecare iunie în Statele Unite în comemorarea revoltei de la Stonewall" și că este, de asemenea, "un moment pentru a recunoaște contribuțiile americanilor LGBTQ+ și pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la eforturile pentru justiție și oportunități egale pentru comunitatea LGBTQ+". 

Universitatea a emis declarația în ciuda faptului că aceasta se află în opoziție directă cu învățătura foarte clară a Bisericii cu privire la homosexualitate și cu adevărul imuabil despre complementaritatea dintre bărbat și femeie. 

Din ”Proclamația” lui Joe Biden pentru ”Luna Mândriei” reiese astfel:
 
 
 

„Revolta de la Stonewall Inn din iunie 1969 a declanșat o mișcare de eliberare - o chemare la acțiune care continuă să ne inspire pentru a trăi până la promisiunea națiunii noastre de egalitate, libertate și justiție pentru toți. Mândria este un moment în care ne amintim de încercările pe care le-a îndurat comunitatea lesbiană, gay, bisexuală, transsexuală și queer (LGBTQ+) și ne bucurăm de triumfurile persoanelor deschizătoare de drumuri care au luptat cu curaj - și continuă să lupte - pentru o egalitate deplină. Mândria este atât o sărbătoare comunitară jubilantă a vizibilității, cât și o sărbătoare personală a valorii de sine și a demnității. În această lună a mândriei, recunoaștem contribuțiile valoroase ale persoanelor LGBTQ+ din întreaga Americă și ne reafirmăm angajamentul de a fi solidari cu americanii LGBTQ+ în lupta lor continuă împotriva discriminării și a nedreptății”.

Universitatea și-a încurajat apoi studenții să exploreze ce înseamnă să fie un aliat în efortul de a obține egalitatea LGBT, apelând la resursele Human Rights Campaign (HRC), forța de lobby LGBT din Washington, D.C. 

Universitatea se află de mult timp pe o traiectorie care se îndepărtează de învățătura catolică autentică și se îndreaptă spre normalizarea homosexualității, a transsexualității și a avortului.  Anul trecut, Notre Dame a anunțat angajarea lui Pete Buttigieg - un homosexual pro-avort care este "căsătorit" cu un alt bărbat - ca membru al facultății 2020-2021 la Institutul Notre Dame pentru Studii Avansate (NDIAS). Buttigieg este fostul primar din South Bend, care a candidat la alegerile prezidențiale din partea democraților. 

În timp ce concura pentru nominalizarea prezidențială a Partidului Democrat, Buttigieg a dedus că Dumnezeu l-a făcut homosexual, a susținut drepturile homosexualilor în detrimentul libertății religioase și a încurajat foarte public un băiat de 9 ani să "iasă" ca homosexual.  Cu toate acestea, antipatia lui Buttigieg față de învățăturile catolice fundamentale nu l-a împiedicat să fie angajat de universitatea catolică. Notre Dame a declarat că este "încântată" să îl primească.