ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


McAfee a fost arestat în octombrie 2020 pe aeroportul El Prat din Barcelona, la cererea Departamentului de Justiție al SUA. Cu doar câțiva ani înainte de arestarea sa, McAfee a avertizat în repetate rânduri că agenții guvernamentali americani plănuiau să îl ucidă, relatează News Punch.

În 2018, McAfee a afirmat că a scăpat la limită de o tentativă de asasinat: 

"Îmi cer scuze pentru absența mea de trei zile, dar am fost inconștient timp de două zile la Vidant Medical Center din Carolina de Nord și abia m-am trezit", a scris el. "Dușmanii mei au încercat [sic] să pună un vârf la ceva ce am ingerat. Cu toate acestea, sunt mai greu de ucis decât își poate imagina cineva. M-am întors".
 



În 2020, McAfee a fost una dintre puținele personalități publice care au dezvăluit cum Jeffrey Epstein nu s-a sinucis în celula sa din închisoare, ci a fost strangulat până la moarte de Nicholas Tartaglione.
 
 


"Primind mesaje subtile din partea oficialilor americani care spuneau, de fapt: "Venim după tine McAfee! O să te omorâm". Mi-am făcut un tatuaj astăzi, pentru orice eventualitate. Dacă mă sinucid, nu m-am sinucis. Eram nebun. Verificați brațul meu drept", a avertizat profetic McAfee într-un tweet din noiembrie 2019, cu o fotografie a tatuajului său "$WHACKD".