ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Jon Voight, al cărui tată a fost un emigrant din Slovacia, vorbește într-o nouă filmare despre pericolele care pândesc America și lumea. După ce a afirmat că Statele Unite trec acum prin „cea mai mare luptă de după Războiul Civil: Bătălia cu Satana!”, acum Jon Voight îi îndeamnă din nou pe americani să lupte prin toate mijloacele pentru victoria lui Donald Trump. Mesajul marelui actor, semnalat de Breitbart și tradus la noi de Adrian Pătrușcă în EvZ, se potrivește perfect cu situația României de azi. Dacă înlocuim numele guvernatorului Newsom cu al altui guvernator, local, veți consta că ceea ce spune Voight despre America este valabil și pentru România. La fel și îndemnul din final. Ascultați și citiți:

„Mergem pe un drum care nu are nici un nume și nu știm unde duce. Nu trebuie să permitem ca națiunea noastră să se prăbușească. Asta vor ei, să distrugă America. Vreau să vă avertizez că suntem într-un mare pericol dacă ajungem sub o administrație Biden.

Statul nostru California este condus de o bandă de stânga – el însuși, guvernatorul Newsom fură libertatea noastră, libertatea voastră. Este o rușine pentru rasa umană – el și ruda lui, Nancy Pelosi, care a încercat să-l dărâme pe președintele Trump.

Guvernatorul Newsom a distrus viețile multor oameni care depind de afacerile lor, iar acum vrea să pună lacătele din nou. Este o minciună, la fel ca toată Stânga care încearcă să distrugă Statele Unite.

Vă cer tuturor să luptați acum în această bătălie. Să-i dăm pe toți la o parte. Am fost acuzat de către colegii mei care au zis că propovăduiesc violența. Când, în realitate, ei sunt cei care fac acest lucru. Stânga ne incendiază și ne distruge orașele. Vrem să luptăm pentru libertate. Nu libertatea de a ne da foc la steag, ci de a-l înălța cu gloria acestui tărâm al libertății. Însă Stânga încearcă să oprească aceste adevăruri.

Să ne facem dreptate la Curtea Supremă. Să le arătăm cât de coruptă este Stânga cu voturile ei frauduloase. Să lăsăm adevărul să iasă la lumină, și anume că președintele Trump este singurul om care poate salva națiunea aceasta.

Să luptăm împotriva acestui rău acum și să fim siguri că adevărul lui Dumnezeu le va arăta adevărata lor față. Vreau să vă cer tuturor să vă rugați în numele lui Iisus, al lui Moise și al tuturor sfinților pentru ca mâinile lor să ne ocrotească. Modul în care suntem atacați va fi greu de reparat. Însă, cu toată dragostea, și rugăciunile, și adevărul, putem câștiga această bătălie împotriva forțelor răului care au pus stăpânire pe țara noastră.

Trebuie să-l dăm jos pe guvernatorul Newsom. El distruge libertatea poporului. Nu trebuie să uităm cine suntem. Suntem națiunea care am luptat în Războiul Civil și am câștigat această luptă. Să nu ne dăm bătuți. Dumnezeu să ne binecuvânteze!”