ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu titlul „Jucător chinez de 17 ani complet vaccinat decedează în plin meci”, thepeoplesvoice.tv anunță că Zhang Zhijie juca împotriva lui Kazuma Kawano din Japonia, în cadrul Badminton Asia Junior Championships, când a căzut secerat duminică după care a suferit mai multe convulsii fatale.

Încă un mai mult decât vremelnic și prematur deces subit în lumea sportului juvenil, de astă dată în reputatul badminton asiatic, decesul și cauza sa numărându-se între cele 1.291 efecte adverse ale așa-zisei „vaccinări” fals promovată în 2020-2022 ca fiind „sigură și eficientă”, nici pe departe vreo vaccinare în sine, ci cu totul altceva, și nici vorbă să fi fost sigură și eficientă, dar nici absolut deloc necesară, ci totalmente contraindicată.

Extrem de bine documentatul site nord-american Rense.com publică titlul „Jucător chinez de 17 ani complet vaccinat decedează în plin meci”, cu trimitere spre consemnarea din Thepeoplesvoice în legătură cu „colapsul unui star al badmintonului complet vaccinat în vârstă de 17 ani în plin joc desfășurat duminică și moartea sa după ce a suferit un atac de cord”.

Sursa citează Msn.com, care semnalează că „oficiali ai competiției de badminton au spus că echipe medicale i-au acordat primul ajutor lui Zhang pe teren și i-au grăbit plecarea cu Ambulanța la un spital din apropiere.”

Conform aceluiași articol, badmintonistul junior a fost apoi transferat la Spitalul General Dr. Sardjito, un principal spital guvernamental în Yogyakarta.

Citate în consemnare fiind și spusele lui Broto Happy, purtător de cuvânt al Badminton Association of Indonesia, în cadrul unei conferințe de presă, și-anume: "Concluzia examinării și tratamentului victimei la ambele spitale a înfățișat aceleași rezultate, mai exact că victima a suferit un arest cardiac subit”.

Badmintoniștii și oficialii prezenți la Yogyakarta au păstrat un minut de reculegere pe teren în memoria lui Zhang înaintea sferturilor de finală de luni (foto).

Badminton Asia s-a declarat "întristată imens” și a adresat condoleanțe părinților lui Zhang și familiei acestuia, adăugând: "Lumea badmintonului a pierdut un jucător talentat.”

Federația Chineză de Badminton a oferit condoleanțe și suport familiei lui Zhang, descriindu-l drept un sportiv care "a iubit badmintonul și a fost un performer ieșind în evidență al naționalei juvenile.” (Parteneriat SportTim)