ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul fundaș din NFL Ronald Powell a murit la vârsta de 32 de ani, anunță Daily Mail.

Powell a fost recrutat de New Orleans Saints în runda a cincea a draftului din 2014 și a jucat de 14 ori pentru ei în sezonul său de debutant.

El a avut, de asemenea, scurte perioade de timp la Tampa Bay Buccaneers, Seattle Seahawks și Chicago Bears, dar nu a mai jucat în NFL după ce a părăsit New Orleans.

Fostul său coechipier de la facultate, Junior Galette, a anunțat vestea pe rețelele de socializare marți.
 
Cauza decesului rămâne neclară.

Într-o declarație se putea citi: "Te iubesc pentru totdeauna până când ne vom întâlni din nou. Un TATĂ EXCELENT. Un frate respectat și un fiu iubitor'.

'Sunt întristat să împărtășesc cu restul lumii că Ronald Powell a făcut tranziția mai devreme astăzi. ODIHNEASCĂ-SE ÎN PUTERE RONALD POWELL'.

'Astăzi deplângem pierderea lui Ronald Powell- un tată, un frate și un fiu care a fost iubit și prețuit de atât de mulți', a declarat NFLPA Former Players Fraternity.

'Trimitem alinare tuturor celor care l-au cunoscut pe Ronald. [Odihnește-te în pace]'.

Powell a semnat cu Florida Gators în calitate de recrut de cinci stele la terminarea liceului și a fost candidatul nr. 1 din promoția 2010 de la Rancho Verde High School din California.

În ciuda mai multor accidentări la facultate, Powell a fost luat de Saints și a avut un prim sezon puternic, dar a fost eliberat în septembrie 2015. 

După ce s-a plimbat pe listele de practică ale NFL, Powell a fost semnat de Orlando Apollos din fosta AAF în 2019.