ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Kansas City Chiefs a fost nevoit să amâne antrenamentul de joi, când fundașul BJ Thompson a avut o criză în timpul unei ședințe a echipelor speciale și a intrat în stop cardiac, scrie Daily Mail.

Potrivit reporterului Tom Pelissero de la NFL network, Thompson se află acum în stare stabilă la spital.

'Chiefs au anulat toate activitățile echipei astăzi după ce un jucător de rezervă din linia defensivă a avut o criză într-o ședință a echipelor speciale și a intrat în stop cardiac, conform surselor', a scris Pelissero pe X.

Personalul medical al echipei a intervenit rapid, a fost chemată o ambulanță, iar jucătorul este în prezent în stare stabilă'.

Thompson, în vârstă de 25 de ani, a fost ales de Chiefs în a cincea rundă de selecție în 2023 de la universitatea Stephen F. Austin din Texas. El a jucat o singură dată pentru echipă, împotriva celor de la Chargers în ianuarie - ultimul meci al sezonului regulat. Patrick Mahomes și Travis Kelce au ratat acel meci, cu un loc în playoff deja asigurat.

Săptămâna trecută, Thompson a făcut parte din echipa Chiefs care a vizitat Casa Albă pentru a sărbători titlul la Super Bowl cu președintele Biden. El a împărtășit mai multe fotografii din timpul vizitei pe contul său de Instagram și a glumit în legendă că excursia „m-a făcut să mă simt ca un președinte”.