ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sezonul lui Brandon Goodwin, fostul fundaș de la Atlanta Hawks, s-a încheiat la începutul anului trecut din cauza unei "afecțiuni respiratorii minore", potrivit unui raport al echipei din luna mai a anului trecut, relatează blogul sportiv Peachtreehoops

Hawks a avut o cursă intensă în postsezon până în finala Conferinței de Est, iar echipa a decis să nu-l mai aducă înapoi pe absolventul din Norcross după ce l-a recrutat pe Sharife Cooper și a semnat cu Delon Wright. De atunci, Goodwin nu a mai semnat cu nicio altă echipă din NBA.

Recent, în cadrul unei transmisiuni pe Twitch, Goodwin și-a dezvăluit versiunea sa, iar totul începe cu faptul că a primit vaccinul anticovid.

"M-am îmbolnăvit și nu mi-am revenit niciodată", a spus Goodwin în stream, așa cum a fost postat pe YouTube de Cosign Zee. "Aveam mereu dureri de spate, eram pur și simplu super obosit în timpul meciurilor".

Goodwin a folosit ca exemplu meciul back-to-back al lui Atlanta împotriva celor de la Philadelphia din 28 și 30 aprilie.

"Frate, eram atât de obosit", a spus el. "Simțeam că nu pot alerga în sus și în jos pe teren. Mă durea spatele".

Hawks a avut apoi o serie de trei meciuri acasă între 1-5 mai.

"Spatele meu a început să mă doară foarte tare", și-a amintit Goodwin. "Apoi, mi-am zis: 'OK, trebuie să merg la doctor'. Atunci am aflat că aveam cheaguri de sânge. Totul în decurs de o lună".

Goodwin a dezvăluit ce crede el că a cauzat problemele de sănătate.

"Am fost bine până atunci", a spus Goodwin. "Am fost bine până când am făcut vaccinul, am fost bine."

Cheagurile de sânge au fost raportate ca efecte secundare rare ale vaccinului anticovid de la Johnson & Johnson, potrivit CDC. ActiveNews a scris despre asta( aici și aici).

"Oamenii încearcă să vă spună: "Nu, nu este vorba de vaccin". De unde știți?" a întrebat Goodwin. "Nu știi".

Într-un un alt clip de streaming pe Twitch (același link ca mai sus), Goodwin a dublat convingerea sa că vaccinul i-a cauzat problemele de sănătate.

"Da, vaccinul a pus capăt sezonului meu", a spus Goodwin. "O mie la sută".