ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Judecătoarea Mădălina Afrăsinie a lansat un atac dur la adresa președintelui Iohannis, care, cu ocazia lansării candidaturii pentru un nou mandat la Cotroceni, a criticat din nou guevernarea PSD-ALDE. Iohannis a afirmat că sub regimul PSD incompetența a fost promovată drept politică de stat, România devenind un stat al pilelor și al complicităților de partid. 

Potrivit site-ului Lumea Justiției, judecătoarea Mădălina Afrăsinie îi transmite lui Iohannis că a fost numită la conducerea Secției a VI-a Civile a Tribunalului București în timpul guvernării PSD, fără a fi incompetentă sau pila cuiva. De asemenea, Afrăsinie i-a reamintit președintelui că românii s-au săturat de mesaje motivaționale lipsite de fond și de formă, iar „resetarea societății” invocată de Iohannnis trebuie să înceapă cu fiecare dintre noi.

„Gânduri printre rânduri (ale unui cetățean român)

Domnule Președinte,
Am fost numita președinte de secție când PSD ul a câștigat alegerile și nu pentru că sunt incompetentă sau pentru că sunt pila cuiva! Așa că, data viitoare, când faceți afirmații, nu mai generalizați! Aveți dreptate când spuneți că românii cinstiți, plătitori de taxe și impozite, își doresc autostrăzi, spitale, educație...ne puteți spune și nouă dacă ați plătit impozite pentru meditațiile pe care dumneavoastră ați declarat că le-ați dat?

Vreti o resetare a societății?
Zic sa începem cu fiecare dintre noi!

Altfel, românii sunt tot aici și s-au săturat de mesaje motivaționale lipsite de fond și formă!
Va mulțumesc pentru atenție!”, a scris judecătoarea pe Facebook.