ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Judecătorul Cristi Dănileț nu ratează nicio ocazie să atace familia tradițională.  Pe care spune că a analizat-o temeinic în ultima perioadă, pe baza unor studii, dar și din sălile de judecată. Într-un interviu pentru un post local de televiziune, pe tema violenței în familie, judecătorul spune că violența, nu numai fizică, ci și cea psihică, sunt caracteristice poporului român.

„Eu am stat și am tot analizat în ultima vreme ce este familia, ce este „familia tradițională”, sintagmă cu care tot suntem invadați în ultima perioadă. Cum era familia în trecut și cum este acum. Și vă spun drept că am acces la niște studii făcute în ultima vreme cu privire la familia din România, care nu ne fac deloc cinste. Chiar azi am pus mâna pe o lege din 1670 și ceva prin care era autorizat bărbatul să-și pedepsească nevasta în mod violent.  Prin lege se prevedea acest drept al bărbatului. Apoi, am crescut și eu în perioada comunistă, în care educația se făcea cu cureaua, am trecut și eu prin pedepse corporale la școală. Cred că, cu toții ne hrănim din acest univers violent, știm cazuri de acțiuni violente și participăm la acțiuni violente și le luăm ca un fapt normal. Este un fapt normal ca în familie, unul din cei doi  soți să încerce să îl domine pe celălalt, inclusiv prin acțiuni violente. Și nu mă refer  doar la violența fizică, ci și la violența psihică, emoțională, abuzul de acest gen fiind, de fapt, o chestiune caracterizantă pentru poporul român„, a afirmat magistratul în emisiunea realizată de cluj.am.ro.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews