Județele Covasna, Harghita și Mureș au promovat regiunea prin intermediul unui stand comun, sub brandul „Ținutul Secuiesc”, la cea de-a 42-a ediție a Târgului de turism internațional Utazás de la Budapesta și la Târgul de Turism al României (TTR), organizat la centrul expozițional Romexpo, a anunțat, marți, Consiliul Județean Harghita, conform news.ro.

Județele, Covasna, Harghita și Mureș, au fost reprezentate la cele două evenimente de Asociația pentru Dezvoltarea Turismului în județul Covasna, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Harghita, respectiv Asociația Visit Mureș.
 
”Cele trei județe din Ținutul Secuiesc sunt participanți permanenți la diferitele târguri și expoziții turistice internaționale care reprezintă o bună oportunitate pentru promovarea regiunii și a valorilor acesteia, precum și pentru dezvoltarea unor relații de colaborare și participarea la reuniuni profesionale”, se arată în comunicat. 

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Covasna, Grüman Róbert, a subliniat că este important ca turiștii să primească informații de primă mână despre oferta turtistică a județului Covasna. ”Este important ca turiștii să primească informații de primă mână despre oferta turtistică a județului Covasna, prin intermediul unor discuții personale, nu doar prin intermediul unor broșuri sau platforme online. Experiența dovedește că cei interesați de regiune caută cu plăcere standul Ținutului Secuiesc, deschidere care se manifestă atât în creșterea numărului turiștilor interni și externi, cât și a numărului de înnoptări”, a spus Grüman Róbert. El a spus că aplicația mobilă Visit Covasna este descărcată și folosită de tot mai multe persoane interesate să viziteze regiunea. La târgul de turism Romexpo, reprezentanții județului Harghita au promovat, în principal, aplicația pentru telefonul mobil și site-ul Visit Harghita, respectiv programele cu tradiție cum ar fi Festivalul de Muzică Veche de la Miercurea Ciuc sau Olimpiada de la Băile Harghita.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews