ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Edilul comunei Mera a murit ieri într-un spital din București, acolo unde se afla internat de câteva zile. Aflat la al 4-lea mandat, Ion Sticlaru conducea Primăria încă din anul 2008. Înainte a fost viceprimar, potrivit EdițieiDeVrancea.

Un mesaj referitor la decesul primarului Ion Sticlaru apare și pe pagina de facebook a președintelui Cătălin Toma, scrie ZiarulDeVrancea:

„Administrația publică locală din Mera este în doliu. Primarul Ion Sticlaru a trecut la cele veșnice. Edilul conducea Primăria din Mera din anul 2008. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

„Nu credeam să aud una ca asta, am rămas fără cuvinte.... <<„Un om pentru oameni>>”, un om deosebit, prieten cu toată lumea, devotat și sufletist....Odihnă veșnică, condoleanțe familiei și putere să treceți peste aceasta grea supărare.” Transmite într-un mesaj făcut public prin intermediul unei postări activată pe contul de facebook Primaria Mera, un locuitor al comunei, după aflarea tristei vești a decesului lui Ion Sticlaru. 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews