ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Totul se desfășura aparent fără nicio piedică. Numărarea buletinelor de vot în inima nopții electorale americane din 3 noiembrie părea să se desfășoare fără dificultăți deosebite.

Deodată, s-a întâmplat ceva imprevizibil. În cinci state cheie diferite care au fost întotdeauna decisive în atribuirea președinției Statelor Unite, casierii nu mai numără.

Toți, exact în același moment. Nu a fost văzut niciodată la alegerile americane. În acel moment, Trump câștigase deja 213 de alegători mari împotriva celor 225 ai lui Biden.

Trump a fost avansat în toate cele cinci state cheie.

Dacă numărătoarea ar fi mers fără probleme, președintele actual ar fi depășit cu ușurință cota necesară de 270 de voturi pentru a rămâne în Casa Albă. În schimb, a venit semnalul. Toată lumea a încetat să mai numere.

Probabila victorie a lui Trump a trebuit să fie sabotată. În acel moment a fost pus în mișcare ceea ce poate fi numit cel mai mare aparat de fraudă electorală văzut vreodată în SUA.

Joe Biden, candidatul democrat-campion de gafe, l-a lăsat să-i scape înainte de alegerile din SUA. El a mărturisit că partidul său și statul profund au înființat „cea mai mare organizație de fraudă electorală” văzută vreodată în istoria americană.

De îndată ce numărătoarea s-a oprit și voturile poștale infame au început să sosească la miezul nopții, nu a fost greu să văd că ceea ce spunea Joe Biden începea să se împlinească.

În Wisconsin, au sosit 169.000 de voturi poștale și toate s-au îndreptat către Joe Biden.  100%.  Prin urmare, Biden pare să fie primul candidat din istorie care a reușit să nu lase nici măcar un vot adversarilor săi.

În Michigan, un alt stat cheie, alte 200.000 de voturi poștale au sosit noaptea târziu, toate acestea fiind de asemenea destinate lui Joe Biden.  Aparent, toți cei care votează prin poștă sunt „ciudat” toți alegătorii Biden. Suspiciunea de fraudă electorală a început să devină din ce în ce mai concretă.

Trump a apărut în fața camerelor și a început să raporteze ce se întâmplă. Nu s-a văzut niciodată că numărătoarea a fost suspendată în același timp și că s-au numărat voturile care, în schimb, nu ar fi trebuit nici măcar luate în considerare pentru că au ajuns la timp.

Amploarea fraudei electorale pare a fi chiar mai mare ca dimensiune decât cele deja întâlnite.

S-au arătat dovezi ale modului în care oamenii care au murit în 1984 au votat prin poștă și că astăzi, dacă ar fi în viață, ar avea 120 de ani.

Mașina de fraudare a alegerilor care dorește să îl pună pe Joe Biden cu orice preț în Casa Albă a reușit să-i determine pe morți să voteze candidatul său.

Și liderii de partid au anunțat-o.

Nancy Pelosi, cunoscută anterior pentru inițierea tentativei ilegale de destituire împotriva lui Trump care s-a prăbușit în Senat, a arătat clar că, indiferent de numărul de voturi, Biden va fi ales în funcție ca următor președinte al Statelor Unite pe 20 ianuarie. Prin urmare, statul profund își luase deja decizia.

Trump, într-un fel sau altul, ar trebui să părăsească Casa Albă.


Anunțurile și planurile de sistem au fost partajate în ultimele luni.  Grupul de reflecție „Proiectul de integritate a tranziției”, care include membri de vârf ai unității, precum John Podesta, fost consilier al Hillary Clinton, a dezvoltat un scenariu care prevedea intervenția forțelor armate dacă Trump refuza să părăsească Casa Albă în caz de înfrângere.

Înfrângerea în ideea lor ar fi fost rezultatul unei alegeri trucate.

Evident, statul profund știa deja că Trump nu va accepta frauda și se va opune și aici, conform planurilor șoimilor de la Washington, elementele militare ale Pentagonului în plata statului profund ar trebui să intre în joc pentru a-l înlătura pe comandantul-șef cu  putere.
 
Prin urmare, încercarea loviturii de stat în curs a fost pregătită în mare măsură, iar mass-media principală face parte din aceasta. De fapt, aceștia cenzurează complet știrile și faptele referitoare la frauda care a avut loc în America și întotdeauna ei transmit mesajul fals al unui Joe Biden care se apropie de Casa Albă fără cea mai mică umbră de neregulă.

Mass-media și-a asumat acum rolul de agenți de subversiune angajați în mod flagrant într-o încercare de a răsturna un șef de stat.

Rețelele sociale s-au alăturat planului atunci când cenzurează deschis tweet-urile președintelui Statelor Unite chiar acum.

Este o manevră cu clești. Toate ramurile sistemului îl atacă pe Donald Trump în pachete pentru a-l obliga să semneze predarea și să părăsească Casa Albă.

Cu toate acestea, Trump nu a fost nepregătit pentru această eventualitate.  Știa că mlaștina profundă va încerca să-l îndepărteze cu forța.  Știa că toate instituțiile supuse mult timp globalismului vor da naștere celei mai mari încercări de subversiune văzute vreodată în America și în lume.

Președintele și-a luat contramăsurile cuvenite. Izotopii non-radioactivi par să fi fost introduși în buletinele de vot pentru a-i deosebi de buletinele de vot false care sunt în circulație.

Surse foarte apropiate de administrația Trump au spus în același timp că dovezile acestei conspirații sunt pur și simplu enorme și că președintele va rezolva problema în termen de 1-2 săptămâni în instanțele competente.

Trump nu va lăsa furarea alegerilor.  Comandantul-șef știa deja din timp că va încerca această fraudă masivă și va permite statului profund să continue.

Acum va avea ocazia să demonstreze lumii întregi cât de corupt este sistemul și va putea să dea o altă lovitură fatală subversivilor din palatele puterii. Trump, mai simplu, a dat suficientă frânghie stării profunde pentru ca el să se spânzure cu propriile mâini.

Noua Ordine Mondială nu vrea să piardă America.

Cu toate acestea, aceasta este lovitura disperată și probabil finală a cozii unui sistem profund putrezit și infectat.

Globalismul și-a dezlănțuit toată furia și a dat semnalul agenților săi infiltrați în aproape fiecare instituție națională pentru a răsturna rezultatul votului.

Globalismul joacă această ultimă carte pentru a încerca cu disperare să recâștige controlul asupra Americii.

Nu era prevăzut, în planurile lor, că Casa Albă va ajunge în mâna unui om care a întrerupt duopolul președinților republicani și democrați aleși din camerele grupului Bilderberg sau în pădurile din California la adunarea Bohemian Grove, din care  au ieșit cel puțin patru președinți precum Nixon, Reagan, Clinton și Bush.

America a fost ferm în mâinile Noii Ordini Mondiale de zeci de ani.

Această rețea de putere bancară, financiară, industrială și militară a decis calea acestei națiuni.


Chiar înainte de încheierea celui de-al doilea război mondial, francmasoneria stabilise cu mult timp în urmă că America va avea misiunea de a conduce lumea către Noua Ordine Mondială.

Manly P. Hall, unul dintre cei mai influenți francmasoni din lume, a scris în 1944 o carte intitulată „Destinul secret al Americii”, în care explica perfect care erau intențiile elitelor masonice pentru America.  Destinul secret al acestei națiuni a fost să fie ghidul planului globalist.

 

Superputerea economică și militară a acestei țări a fost folosită ca armă de disciplină împotriva altor națiuni care nu au dorit să se supună ordinelor Washingtonului.


Statul profund era aripa armată operațională care avea sarcina de a răsturna guvernele și țările care invadează militar care refuzau să servească interesele cabalei globaliste.

 

Intervenționismul american a fost o consecință directă a voinței globaliste.


Era nevoie de un gigant militar și economic care să poată zdrobi pe toți cei care stăteau în calea Noii Ordini Mondiale.  Puterea masonică a ales America.

Oricine a pus piciorul pe calea către Noua Ordine Mondială a plătit un preț mare.

 

Salvador Allende, președintele Chile, a fost răsturnat într-o lovitură de stat din 1973, orchestrată de CIA și supravegheată de Henry Kissinger, pe atunci secretar de stat în administrația Nixon, din cauza intenției sale de a naționaliza rezervele de cupru.


Aldo Moro, președintele creștin-democraților și fost ministru de externe, a fost răpit și ucis de brigăzile roșii în 1978 după ce a primit amenințări cu moartea de la însuși Kissinger, care l-a considerat un obstacol în calea planurilor de putere globaliste pentru Italia stabilite de Club din Roma.

Clubul de la Roma, un alt corp foarte puternic al globalismului fondat de Rockefeller, de fapt a decretat deja în anii 70 că Italia ar trebui dezindustrializată și denatalizată pentru a favoriza ascensiunea definitivă a Noii Ordini Mondiale, spre care există existența leagănului Creștinismul mondial și Roma antică reprezintă un obstacol major.

Istoria Statelor Unite nu a fost deci nimeni alta decât cea a unei națiuni căzute în mâinile unei camarile de politicieni corupți înrobiți de dorințele acestui design.  SUA, cu alte cuvinte, a fost, în ciuda sa, hitmanul globalismului.

Președinția Trump a marcat divorțul Americii de globalism

Săptămânalul britanic The Economist, participat de Rothschild, cel mai puternic din familia globalistă și de Elkann, l-a scris clar cu ceva timp în urmă.  Prezența lui Trump în Casa Albă pune în pericol continuarea Noii Ordini Mondiale.

Însuși Donald Trump a explicat motivele pentru aceasta într-un forum al ONU, structura numită în ideea globalistă pentru a deveni baza viitorului guvern mondial.

Trump cu acea ocazie a spus că misiunea unei națiuni era să-și apere suveranitatea, nu să renunțe la ea pentru a respecta un interes supranațional. Mai presus de toate, președintele american a spus în acest context că trebuie să ne ferim de capcanele guvernării globale la fel de mult ca și ale altor forme de constrângere.

Este un discurs care are asemănări extraordinare cu cel al unei alte cuvântări susținute de însuși Salvador Allende în 1972, din nou în fața Organizației Națiunilor Unite.  Președintele Chile a spus cu acea ocazie că un nou dușman se ivea printre comunitatea internațională.

Un inamic care nu avea aparența unei puteri naționale, ci mai degrabă acelea ale unei cabale oculte formate din putere bancară, industrială și militară.

Acest club privat amenință viața și prosperitatea națiunilor și vrea să înrobească întreaga umanitate.

Acest sistem alcătuit din marile familii de bancheri internaționali, peste toți Rothschild și Rockefeller, și toate grupurile de presiune pe care le-au finanțat, precum Institutul Aspen sau Consiliul pentru Relații Externe, este cea mai mare amenințare pentru lume și  asupra popoarelor tuturor națiunilor.

Ideologia care inspiră aceste mari familii și aceste grupuri este profund anticreștină și se referă în mod deschis la esoterismul satanic.

Această epocă istorică pe care o trăim este una în care practicile satanismului apar în lumina zilei.

Abominabila practică a pedofiliei, odată interzisă, începe să fie admisă deschis.

Referințele la satanism roiesc peste tot și puteți vedea reviste care cântă laudele Bisericii lui Satana, fondată de Anton LaVey, un ocultist foarte apropiat de lumea Hollywoodului.

Acum, acest sistem este pregătit pentru orice pentru a-și atinge scopul și a anunțat deschis care este scopul final.

Marea resetare nu va fi posibilă fără America

Globalismul dorește să atingă Marea Resetare a datoriilor private, care nu este altceva decât modalitatea definitivă de a dezbrăca omenirea de toate bunurile sale și de a aduce astfel sfârșitul proprietății private.

Cei care se opun vor fi deportați în lagărele de concentrare a sănătății până când vor accepta condițiile economice impuse acestora și administrarea vaccinului obligatoriu.

Ultimul pas al Noii Ordini Mondiale este cel care duce la sclavia totală.

Această ideologie nu admite disidența.  Nu există liber arbitru în această lume, ci doar roboți lipsiți de facultățile lor intelectuale capabile doar să execute ordine, chiar și cele mai brutale și fără sens.

Cu toate acestea, pentru a realiza realizarea acestui plan autoritar global, Casa Albă trebuie "luată înapoi".

Marea Resetare nu se va putea manifesta dacă superputerea americană părăsește definitiv globalismul și își folosește toată puterea pentru a împiedica lumea să cadă în mâinile celui mai apăsător și criminal totalitarism din istoria omenirii.

Acesta este motivul pentru care are loc o lovitură de stat în Statele Unite.  Această societate ocultă încearcă să forțeze mâna cu disperare în mișcarea subversivă a disperării.

Operațiunea coronavirus a deschis acea fereastră de oportunitate pe care sistemul o caută de ceva timp.

David Rockefeller la Națiunile Unite în 1994 a spus că este nevoie de un fel de eveniment catalitic pentru a forța națiunile să accepte Noua Ordine Mondială.

Criza a venit.  Operațiunea teroristă Covid poate fi definită ca 11 septembrie a lumii.

Dar timpul se scurge.  Klaus Schwab, unul dintre cei mai influenți exponenți ai lui Davos, un alt grup aflat în fruntea globalismului, a vorbit despre o „fereastră îngustă de oportunități” pusă la dispoziție de falsa urgență de sănătate.

Acea fereastră s-ar putea închide foarte repede dacă Trump rămâne în Casa Albă.

Prin urmare, forțele oculte s-au dezlănțuit în încercarea de a-l răsturna pe președintele în exercițiu.

Acum, în acest moment, trebuie să rămânem calmi.  Monseniorul Viganò, în ultima sa scrisoare, a îndemnat în mod clar să nu fie luat de descurajare.  Era previzibil ca cealaltă parte să nască așa ceva.

Această cabală întruchipează răul absolut și planifică orice înșelăciune pentru a-și atinge obiectivele.  Bătălia dintre copiii luminii și cei ai întunericului a ajuns, așadar, într-un moment decisiv.

Acum trebuie să rezistăm mai mult ca oricând. Ciocnirea cu forțele oculte se va intensifica și mai mult în zilele următoare.

Noua Ordine Mondială poate fi încă oprită.

Jocul nu s-a terminat încă.

Cesare Sacchetti

Gaura Acului