ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Steven V. Bonica este redactor șef al publicației româno-americane Tribuna Românească - ziarul românilor din Chicago - un important for publicistic conservator editat de organizația non-profit Romanian-American Network. Ca parte a parteneriatului pe care tocmai l-am lansat cu ocazia alegerilor prezidențiale din Statele Unite ale Americii am publicat azi editorialul de fond al ziarului - Tribuna US: Noaptea de 3/4 noiembrie va fi lungă și tensionată. God bless America! L-am întrebat pe dl. Steven Bonica pentru cititorii ActiveNews Cum vede un român din SUA alegerile epocale pentru președinția Americii și viitorul lumii? Acesta este răspunsul lui:

"Trăiesc în SUA de peste 36 de ani. Am venit aici înainte să împlinesc 19 ani, după ce am trăit în România doi ani ca apatrid, deposedat de cetățenia română de comuniști pentru faptul că părinții au solicitat emigrarea în SUA.

În toți acești ani nu am văzut minciuna ridicată la rang de cinste iar dezinformarea făcută atât de intenționat de către presa devenită exagerat de stânga! Nu am văzut și nu am crezut că ar fi posibil ca într-o țară cu tradiție și civilizație precum SUA să ajungă un partid de opoziție să-și atace adversarul cu atâta vehemență, atacându-i toti aliații principali: organizațiile pro-libertate religioasă, organizațiile pro reformă în educație, organizațiile pro reformă în justiție, și nu în ultimul rând bisericile! 

Am fugit de comunism și am ajuns să ne vedem libertățile îngrădite de oameni ce cred că socialismul înseamnă a fi sociabil! Habar nu au de adevărata semnificație a acestei otrăvi periculoase pentru societate și refuză să privească spre Venezuela și Cuba care sunt la mică distanță.

Mă rog bunului Dumnezeu să aibe milă de poporul american și să dea Har ca această țară să rămână un far în noaptea ideologică în care am ajuns, sub agresiunea progresistă.

Am votat toată familia cu două săptămâni mai devreme, în limita legii, la secția de votare a primăriei unde locuim, împreună cu tatăl meu, la 89 de ani. Am votat toți pentru un președinte care să stăvilească socialismul, să lupte pentru libertate și păstrarea drepturilor constituționale așa cum au fost intenționate de părinții fondatori: Donald Trump!"