ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Au apărut în sfârșit și „vindecații” în statisticile oficiale, doar că Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că „s-au vindecat” mai mulți decât trebuia, scrie pe Facebook jurnalista Adriana Vitan Balint, care a calculat zilnic numărul spitalizărilor și a celor asimptomatici izolați. Jurnalista spune că cifra de 44.991 de „vindecați” brusc, așa cum a anunțat GCS, înseamnă mai mult decât s-au vindecat de la începutul pandemiei până la ultima raportare privind vindecările.

„S-au repezit ăștia de la Gașca strategică, cu vindecații, ca vaca în lucernă. Prrrrr, băăăă! Că "vindecarăți" cu 7105 mai mulți! Neaaa, la loc!
De la ultima informare, s-au vindecat, brusc, 44.991 de oameni, adică mai multi decât s-au vindecat în total, de la începutul pandemiei.
Ei au vrut cumva s-o spele, ca s-a inflamat lumea că nu ies cifrele. Numai că "au vindecat" mai mulți decât trebuia.

Astfel că, acum, avem așa:

Din totalul de 110. 217 pozitivi anunțati de la inceput:
- 88.235 s-au vindecat;-  4.360 au decedat;- 
- 11.684 sunt pozitivi activi, izolați la domiciliu;-
-  5.962 sunt pozitivi activi, izolați instituționalizat;
-  7.081 sunt pozitivi activi spitalizați

TOTAL: 117.322 persoane in diverse situații.

Cum pot să intre în statistici 110. 217 cazuri și să se regăsească 117.322 ieșite sau active?

Bă băieți, acum ce faceți cu diferența de 7.105? Mai umflați intrările cu 7000, sa puteți închide țara după alegeri? Sau mai umblați iar la vindecați?

Un penibil absolut! Proști gramadă! Bubuie! O imensa bătaie de joc, pe viața noastră! Pe cifrele astea se iau decizii! Râd toate țările de statisticile ăstora! Jos cu proștii!”, a scris jurnalista Adriana Vitan Balint, colaboratoare la blogul jurnalistului Ion Cristoiu.