ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Oamenii din fundalul clipului video se plimbau în mod normal pe stradă, fără să se teamă de vreun atac, dar jurnalista a înscenat și a arătat că este îngrozită de situația conflictuală de acolo. Pe măsură ce videoclipul a apărut online și a devenit viral, internauții au criticat modul dramatic în care jurnalista a relatat despre război”, scrie Free Press Journal.

„Mass-media iubește războiul - O jurnalistă română se preface că se ferește pentru a scăpa de atacul cu rachete Hamas din Israel, în timp ce oamenii se plimbă pe jos și cu bicicleta în jurul ei”, scrie profesorul Ashok Swain de la Universitatea Uppsala din Suedia.

„Jurnalistă român în Israel care se ferește de atacurile Hamas.... în timp ce oamenii se plimbă fără nicio problemă în fundal”, scrie pe Twitter publicația DD Geopolitics.

„Mașinăria media occidentală continuă să denatureze faptele și să răspândească acuzații despre ceea ce se întâmplă în Palestina, acuzând rezistența de comiterea unor încălcări, fără a acorda atenție masacrelor de ocupație israeliene împotriva oamenilor din Fâșia Gaza care continuă de 16 zile într-un rând”, scrie Arab21.

„Acesta este un reportaj de război fals de top în Israel”, a observat și analistul politic Patrick Henningsen.