ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Faptul că prințul Charles al Marii Britanii a cumpărat în urmă cu șase ani o casă tradițională în satul Zalanpatak, din inima Transilvaniei, a stârnit curiozitatea unei jurnaliste de la Daily Mail. Știind de pasiunea sa pentru mediul înconjurător, jurnalista a vrut să descopere de ce Charles a ales tocmai acest loc, conform B1TV.

Wendy Driver descrie că viața din zona rurală a Transilvaniei este complet diferită de cea din Anglia, iar o excursie aici ar putea fi o "cură de detoxifiere digitală”, având în vedere că nu există semnal la telefon sau internet și nici televizor.

Aceasta descrie experiența din România ca pe o întoarcere la natură. Aici a adunat zmeură delicioasă, fragi și a vizitat ciobani care i-au oferit brânza tradiționala și care s-a dovedit a fi una dintre cele mai delicioase pe care le-a mâncat vreodată, dar a cules și un buchet de flori cu cel puțin 50 de specii diferite în doar câteva minute.

Mai mult AICI.