ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Faptul că prințul Charles al Marii Britanii a cumpărat în urmă cu șase ani o casă tradițională în satul Zalanpatak, din inima Transilvaniei, a stârnit curiozitatea unei jurnaliste de la Daily Mail. Știind de pasiunea sa pentru mediul înconjurător, jurnalista a vrut să descopere de ce Charles a ales tocmai acest loc, conform B1TV.

Wendy Driver descrie că viața din zona rurală a Transilvaniei este complet diferită de cea din Anglia, iar o excursie aici ar putea fi o "cură de detoxifiere digitală”, având în vedere că nu există semnal la telefon sau internet și nici televizor.

Aceasta descrie experiența din România ca pe o întoarcere la natură. Aici a adunat zmeură delicioasă, fragi și a vizitat ciobani care i-au oferit brânza tradiționala și care s-a dovedit a fi una dintre cele mai delicioase pe care le-a mâncat vreodată, dar a cules și un buchet de flori cu cel puțin 50 de specii diferite în doar câteva minute.

Mai mult AICI.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews