ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnaliștii de la renumita publicație Top Gear s-au arătat fascinați de modelul Dacia Sandero. După un test drive, britanicii au declarat că "este cea mai tare mașină din lume”. 

"Cea mai tare mașină din lume este o Dacia Sandero albastru închis, cu jante de aliaj și o aerodinamică slabă. Nu este o luare de poziție furioasă împotriva a ceea ce este tare. Ăsta este adevărul! Nu pentru că este rapidă – micuța noastră avea un motor de 89 de cai putere - sau scumpă, deoarece o poți cumpăra în versiunea de bază de la 5.995 de lire sterline, fiind cea mai ieftină mașina din Marea Britanie.

”Nu spunem asta pentru că este frumoasă sau manevrabilă precum un Lotus. O spunem pentru că este aici, acum. Un factor pentru aventură. Teoria mea este că cea mai tare mașina din lume este cea pe care o ai", a scris autorul articolului.

Testul a avut loc în Norvegia.