ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Dan Andronic a comentat ironic,  într-o postare pe Facebook, cel mai recent mesaj al lui Andrei Caramitru despre tornada de zilele trecute, în care fostul consilier al liderului USR ataca votanții PSD și Biserica.  Andrei Caramitru a postat pe Facebook următorul text: „Am și eu o întrebare pentru BOR: De ce tornadele astea lovesc doar județele care au votat masiv cu PSD?” Postarea tânărului politician a iscat amuzament printre susținători, scrie Evenimentul Zilei. 

Dan Andronic a reacționat astfel la postarea lui Andrei Caramitru

„Andrei Caramitru se întreabă:

De ce tornadele au lovit județele care au votat masiv cu PSD?

Trecând peste imbecilitatea întrebării, cred că este posibil un singur răspuns: Pentru că Alianța 2020 a folosit arma meteorologică primită de la Putin, la rugămintea lui Florian Coldea.”, a scris Dan Andronic pe Facebook.

Postarea a stârnit amuzamentul internauților, care abia au așteptat să comenteze situația provocată de Andrei Caramitru.

„Dragnea a aranjat tornada, nu? Numai PSD și Dragnea îi interesează pe unii, nu văd mai departe de ura care îi macină. Chiar nu înțeleg cum de s-a ajuns la această mahala poitică de când a venit Iohannis, un tip care ar fi trebuit să ofere educație, bun simț, tot ceea ce ar caracteriza un cadru didactic. E ceva cu susul în jos. Ăsta nu a avut niciodată calitățile unui profesor? Comunicarea e inexistentă, reacțiile sunt foarte întârziate și este nepăsător (cuvânt elegant)..etc.”, a comentat un internaut.

Totuși, lui Caramitru i-a scăpat faptul că primarul din Călărași este de la PNL, nicidecum de la partidul la care a făcut referire, notează EVZ.