ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Dan Andronic susține într-un mesaj postat pe Facebook că fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, vrea să fie „lebăda neagră” a acestor alegeri prezidențiale, așa cum a fost și în alegerile trecute. 

„Într-o intervenție la Antena 3 am spus că Florian Coldea vrea sâ fie "lebăda neagră” a acestor alegeri prezidențiale. Ca si data trecută.
Mai mult, ne transmite în ultima vreme tot felul felul de mesaje în care întreabă ce avem cu el.
 
Răspunsul meu este că eu și cu el știm exact despre ce este vorba. Și dacă nu înțelege îi dau și un punct geografic: Brașov.
Ultimul mesaj a venit în cursul zilei de ieri, iar răspunsul meu și al lui Mirel Curea o să-l vedeți afișat în mod public.
 
Al meu aici și la TV, al lui Mirel Curea în editorial”.

Dan Andronic i-a mai transmis fostului director adjunct al SRI că ar aprecia „ca măcar să nu ne ia de proști”.
 
„Pe scurt. Dacă nu mi-a fost frică acum trei ani și jumătate crede 
că îmi va fi frică astăzi? P.S. Eu înțeleg că la ora actuală conduce o Mazda și mănâncă la restaurante ieftine, gen cantină, dar aș aprecia ca măcar să nu ne ia de proști. Legătura lui cu Bogdan Neidoni o veți putea afla în cartea care va apărea la Gaudeamus pe 21 noiembrie. Se numește Puterea Umbrei. Este un dialog cu unul din cei care i-au fost profesori!”, a adăugat Dan Andronic.
 
Luni, jurnalistul Mirel Curea a scria că prin rezultatul alegerilor prezidențiale de duminică, fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, „a trecut, de facto, la pensie”, iar cei care în primul tur al alegerilor au votat cu Dăncilă  au votat „astfel încât să-i reducă până la anulare șansele generalului Coldea de a intra în turul II, adică în poarta Cotrocenilor” cu creația sa, liderul USR, Dan Barna.