Implicarea în viața politică a Serviciilor secrete, a Procuraturii, la comanda Președintelui, e nu numai o sfidare a Constituției, dar și un atentat al Siguranța națională, scrie  jurnalistul Ion Cristoiu pe blogul său, în „Gândul de sâmbătă”,  lansând teoria conform căreia în spatele plângerii penale depuse de liderul PNL pe numele premierului Viorica Dăncilă s-ar afla oameni Serviciul de Informații Externe(SIE), și nu SRI, cunoscut pentru rolul jucat în diverse scandaluri politice.


„Joi, 17 mai 2018, ajuns la Găgești Deal (am trecut mult mai ușor decît mă așteptam prin încercarea numită Podul de la Mărăcineni), am aflat că Ludovic Orban, președintele PNL, depusese ca simplu cetățean o plîngere penală împotriva Vioricăi Dăncilă acuzînd-o de Înaltă Trădare. Mulți comentatori, dar și mulți lideri PSD și ALDE, s-au amuzat la acest gest al știurlubaticului Ludovic Orban, un excelent întreținător de chefuri prin cîntece și glumițe, punînd-o pe seama unei deraieri a unei persoane fizice. Eu însă am luat în serios această inițiativă. Am dibuit în ea de îndată Scenariul Debarcării Premierului, scris de data asta de SIE (spun de data asta de SIE, pentru că în cazul Sevil Șaiddeh și-a vîrît codița SRI), scenariul care cuprinde în chip necesar o plîngere penală.

Implicarea în viața politică a Serviciilor secrete, a Procuraturii, la comanda Președintelui, e nu numai o sfidare a Constituției, dar și un atentat al Siguranța națională. Răsturnarea votului popular prin manevrele sergenților majori mesianici duce, ca în 2015, la aducerea la putere a unui guvern de neisprăviți care administrează dezastruos țara. PSD guvernează catastrofal. Dar la fel de catastrofal, ca să zic așa, ar fi dacă PSD ar fi alungat de la putere nu de o Opoziție tot mai puternică, ci de Operațiunile ticluite în birouri de sergenții majori mesianici pentru a face pe plac lui Klaus Iohannis”, arată Ion Cristoiu, pe blogul personal.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews