ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Implicarea în viața politică a Serviciilor secrete, a Procuraturii, la comanda Președintelui, e nu numai o sfidare a Constituției, dar și un atentat al Siguranța națională, scrie  jurnalistul Ion Cristoiu pe blogul său, în „Gândul de sâmbătă”,  lansând teoria conform căreia în spatele plângerii penale depuse de liderul PNL pe numele premierului Viorica Dăncilă s-ar afla oameni Serviciul de Informații Externe(SIE), și nu SRI, cunoscut pentru rolul jucat în diverse scandaluri politice.


„Joi, 17 mai 2018, ajuns la Găgești Deal (am trecut mult mai ușor decît mă așteptam prin încercarea numită Podul de la Mărăcineni), am aflat că Ludovic Orban, președintele PNL, depusese ca simplu cetățean o plîngere penală împotriva Vioricăi Dăncilă acuzînd-o de Înaltă Trădare. Mulți comentatori, dar și mulți lideri PSD și ALDE, s-au amuzat la acest gest al știurlubaticului Ludovic Orban, un excelent întreținător de chefuri prin cîntece și glumițe, punînd-o pe seama unei deraieri a unei persoane fizice. Eu însă am luat în serios această inițiativă. Am dibuit în ea de îndată Scenariul Debarcării Premierului, scris de data asta de SIE (spun de data asta de SIE, pentru că în cazul Sevil Șaiddeh și-a vîrît codița SRI), scenariul care cuprinde în chip necesar o plîngere penală.

Implicarea în viața politică a Serviciilor secrete, a Procuraturii, la comanda Președintelui, e nu numai o sfidare a Constituției, dar și un atentat al Siguranța națională. Răsturnarea votului popular prin manevrele sergenților majori mesianici duce, ca în 2015, la aducerea la putere a unui guvern de neisprăviți care administrează dezastruos țara. PSD guvernează catastrofal. Dar la fel de catastrofal, ca să zic așa, ar fi dacă PSD ar fi alungat de la putere nu de o Opoziție tot mai puternică, ci de Operațiunile ticluite în birouri de sergenții majori mesianici pentru a face pe plac lui Klaus Iohannis”, arată Ion Cristoiu, pe blogul personal.