ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Ion Cristoiu aduce acuzații extrem de grave fostului premier Dăncilă, despre care spune că ar fi avut încă de la început „un blat” cu Iohannis și că astfel „a vândut meciul”.  Jurnalistul susține că echipa Vioricăi Dăncilă a lucrat, de fapt, pentru Iohannis și de aceea campania președintelui a fost ireproșabilă.

Într-o emisiune la Realitatea, jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat că în PSD ar trebui fețe noi, iar Viorica Dăncilă trebuie dată afară din partid. „Ea ar trebui dată afară din PSD, ea a făcut prin acest comportament cel mai mare rău, cred că PSD a mai scăzut cu 10 la sută, trebuia să demisioneze, păi ce a creat? Păi imaginea de râs a PSD-ului. Cea mai mare problemă e acum ca imagine publică, să aducă nume noi, Gușă, Dâncu, să aducă fețe noi care discută, dar dacă rămâne tot Stănescu ... să facă un pas în spate”.

Cristoiu susține că echipa de campanie a lui Dăncilă nu a lucrat pentru aceasta, ci pentru contracandidatul ei.

„Nu am văzut nici în istorie o campanie mai bine făcută ca cea a lui Klaus Iohannis, ceva este în neregulă, repet în condițiile în care el spune că nu a avut niciun specialist. S-a întâmplat un fapt unic: PSD-ul a plătit echipa de campanie a lui Iohannis, echipa de campanie e Vioricăi Dăncila era de fapt echipa de campanie a lui Iohannis, ați înțeles? Echipa aia nu a lucrat pentru Dăncilă, a vândut meciul”, a declarat Cristoiu.