ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dosarul lui Dragnea este unul politic, dar nu pot să-l plâng pe chestia asta prea tare. Nu l-a votat lumea ca să se ocupe de dosarul lui, ca să și-l negocieze patru ani, cu victime din rândurile alor săi, scrie jurnalistul Mirel Curea de la Evenimentul Zilei într-un scurt comentariu postat pe Facebook. Jurnalistul susține că, deși îi pare rău de soarta liderului PSD, deznodământul în ceea ce-l privește pe Dragnea nu putea fi decât unul singur în condițiile în care „pentru Sistem tăia porci și Sistemului îi mângâia gipsul”.


„Am mai spus, omenește îmi pare rău de situația în care se află Dragnea. Altfel, care ar mai fi diferența între mine și cimpanzeii pe care i-am găsit în redacție la EvZ, atunci când am revenit după mulți ani, care aplaudau când vedeau ieșiri cu cătușe la mâini din DNA?

Clar, dosarul lui Dragnea este unul politic, dar nu pot să-l plâng pe chestia asta prea tare. Nu l-a votat lumea ca să se ocupe de dosarul lui, ca să și-l negocieze patru ani, cu victime din rândurile alor săi, unii aruncați la misteții Sistemului, în speranța că-i satură, așa cum este ultimul de pe listă, Mazăre. S-a dus pe gheață pe mâna Sistemului, pentru Sistem tăia porci și Sistemului îi mângâia gipsul.

L-a bulit Securitatea, spun alți oameni de care eu țin cont. 
Le răspund că un analfabet ca Nicolae Ceaușescu a știut ce să facă cu Securitatea, atunci când a descoperit că i s-au pus până și lui microfoane și că doctorul său personal s-a sinucis din cauza presiunilor securiste de a-l recruta: i-a pus scurt sub controlul partidului.

Nu am votat PSD niciodată! Spun asta a miliarda oară, sunt liberal la a patra generație, atenție, liberal, nu pedist care a ciordit sigla PNL. Deci, nu sunt pesedist, dar am făcut parte dintre proștii care au crezut că ăștia vor face ceea ce au promis în campanie, că vor face curățenie în Justiție.

Am fost tâmpit doar un timp rezonabil și am halit numirea primului securist, a lui Grindeanu, deși am înghițit greu. Știam ce este cu el, dar când l-am văzut și pe al doilea, pe Tudose, mi-am zis că nu este cazul să fiu chiar un tâmpit de cursă lungă. De baletul emasculat al lui Toader, unul dintre degetele mâinii care i-a semnat doctoratul de Gâgă al lui Koveși, nu mai detaliez.

Nu în ultimul rând, să fie foarte clar, puterea se ia ca să fie exercitată, nu ca să mimezi în folos propriu exercitarea ei, nu ca să fii căinat atunci când o pierzi”,  a comentat Mirel Curea pe Facebook.