ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Mirel Curea a lansat o teorie inedită în cazul Caracal, susținând că fostul director adjunct al SRI, Florian Coldea, nu ar fi străin de ce s-a întâmplat acolo. Jurnalistul spune că are informații „din interior”. Iar din această ecuație, Caracal, servicii, Coldea nu poate lipsi Alexandru Cumpănașu și a lui candidatură la prezidențiale.


„Serviciile de Informații foarte prezente în zonă, nu mai explic de ce, contrainformativ zona aceea este una dintre cele mai protejate din lume, ținând cont de importanța obiectivului de la Deveselu, Serviciile de Informații Românești au dat toate informațiile pe care le-au avut cu privire sau în măsură să elucideze acest caz. Lucrul ăsta îl știu de la un ofițer de informații, care este specializat în protecția unor obiective de acest fel și care are și ceva informații de la camarazi din zona respectivă”, a declarat jurnalistul într-o emisiune la Antena 3.

„Îl vedeam pe domnul Cumpănașu cum devine prezidențiabil, neavând nicio șansă să devină președintele României, dar rupând votul dintr-o anumită zonă. Și acolo e mâna lui Coldea. Văd jocul lui”, mai spune Mirel Curea.
 
Reamintim că imediat după ce a anunțat că va candida  la prezidențiale, Alexandru Cumpănașu afirma că a fost sunat de însuși George Maior, fostul șef al SRI, căruia Coldea i-a fost subaltern, și care i-a cerut să nu intre în cursa pentru Cotroceni.

„Fac o mărturisire, apropo de ce vor serviciile și de ce vor unii: cam din senin, așa, acum câteva săptămâni, dl.George Maior mi-a dat un mesaj că nu ar fi bine să candidez, când eu nici măcar nu aveam de gând să candidez. Nu prea înțelegeam la momentul respectiv. Eu am rămas șocat, de unde și până unde povestea asta cu candidatura?”, spunea la acel moment Cumpănașu, susținând că nu ar avea vreo legătură cu fostul șef al SRI.