ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fosta influențăriță PSD redevenită ziaristă ca vedetă la Realitatea Plus, Anca Alexandrescu, a divulgat după 18 luni că are o boală autoimună și scurgeri vaginale de sânge în urma vaccinului Covid, deși tatăl ei, regretatul Horia Alexandrescu, i-a zis să nu facă această greșeală. Ea a apărut recent într-o ediție a emisiunii pe care o are la televiziunea colegei sale (video mai sus), vaccinista înfocată Alexandra Păcuraru, pentru a mărturisi că înainte de vaccinare l-a sunat pe prietenul ei, Raed Arafat, și l-a întrebat „Raed, să fac vaccinul sau nu?”. Și Raed i-a zis că da, să-l facă că e bun. Ce ar fi putut să zică altceva unei ziariste? Nu, e otravă!? Oricum, informația este foarte importantă, pentru că acum Anca Alexandrescu chiar are pe cine să dea în judecată pentru efectele adverse pe care le experimentează: chiar pe cel care i-a garandat și a îndrumat-o să se inoculeze cu serul salvator aflat încă în faza de testare, însuși „Comandantul Acțiunii”, prietenul ei. De abia așteptăm acest proces.

Iată că, urmând exemplul ei, un al doilea jurnalist, mult mai renumit, a ieșit la rampă de scurt timp cu o informație similară, însă fără partea vaginală. Este vorba de cunoscutul gazetar și fost om politic PNL-ist Sorin Roșca Stănescu, care recunoscuse deja public că s-a injectat, chiar de trei ori, criticând însă la fel ca înainte măsurile restricve abuzive și politica arafatisă scoasă din teritoriile ocupate. Acum s-a spovedit în premieră la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV (video mai jos) și apoi și la Realitatea TV (video în deschidere), dezvăluind că a dobândit, și el, o boală autoimună. Într-o zi mi-au înțepenit mușchii, mărturisește el.

„M-am vaccinat de trei ori și toți medicii au confirmat, am făcut extrem de multe examene medicale și toată lumea a confirmat că am această boală autoimună și toată lumea este de acord că este de la vaccin. Eu n-am avut COVID.  (…) La un moment dat toți mușchii mei au fost blocați la mâini și la picioare, nu mai puteam umbla, nu mă mai puteam mișca! Și a durat o vreme până când am făcut toate analizele și s-a stabilit care este cauza. Din păcate, acum iau cortizon, iar cortizonul e foarte periculos,” a declarat Sorin Roșca Stănescu, în direct la Realitatea Plus, citat de Bugetul.

Concubina sa, vlogărița Iosefina Pascal, s-a confesat și ea, pe un canal de Telegram: „Eu am aflat prima că SRS suferă de o boală autoimuna cu efecte neurologice deosebit de grave. Știu cât se chinuie cu tratamente crunte și m-am luptat un an de zile să-l conving să nu se înțepe. SRS și Anca Alexandrescu sunt singurii jurnaliști care au fost diagnosticați, oficial, cu efecte adverse grave post-înțepare și sunt singurii care și vorbesc despre această nenorocire.”, mai spune ea.

Ascultați mărturia lui de la RTV mai jos: