ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul american Tucker Carlson de la Fox News demască dublul standard al autorităților pandemice, împuternicite de regimul stângist al „democraților”, care impun testarea Covid a tuturor pasagerilor aerieni ce intră în SUA, precum și purtarea permanentă a măștilor chiar și de cei care au avut rezultat negativ la coronavirus, în timp ce imigranții ilegali veniți din zone cu rată ridicată de infectare sunt încurajați de Administrația Biden să pătrundă în țară, fără a fi riguros controlați nici măcar din punct de vedere sanitar. Pasajul din emisiunea lui Tucker Carlson, pe care îl redăm mai jos, a fost tradus în română și distribuit online de ProDocens Media
 
Luna trecută, CDC a emis un comunicat de presă care începe astfel: „CDC impune cerința unui test negativ Covid-19 tuturor pasagerilor aerieni care intră în Statele Unite. Testarea înainte și după călătorie, o măsură esențială pentru a încetini introducerea și răspândirea Covid-19. Strategia este în concordanță cu faza actuală a pandemiei și protejează mai eficient sănătatea americanilor”.

Ați înțeles? E pentru sănătatea americanilor, așa că toți care intră în țară pe cale aeriană trebuie să prezinte mai întâi un test negativ, inclusiv cetățenii americani. Fără excepție. Infecția este singura realitate universală a societății umane. Suntem cu toții potențiali purtători ai acestui virus mortal. Dar nu se oprește aici. Călătorii cu test negativ tot trebuie să poarte tot timpul măști, inclusiv la bordul avionului sau în timp ce se plimbă prin aeroport.

Dacă nu aveți o mască, ar fi bine să mestecați activ. Altfel, pregătiți-vă pentru o amendă serioasă și posibilitatea de a nu mai zbura niciodată. O mască nu mai e suficientă. Tony Fauci a anunțat că ar trebui să ne gândim să purtăm trei măști simultan. Un jupon de hârtie pe față. Iată cât de serios e guvernul nostru în ce privește combaterea acestei pandemii globale. Dar știați asta deja. Ați văzut-o. Știți că riscul este suficient de iminent și de serios, încât copiii nu mai merg la școală de un an de zile.

Se poate ca afacerea dvs. să fie închisă acum, părinții dvs. să fi murit singuri, neputând să vă țină de mână în ultimele zile. Statele Unite nu mai seamănă cu ceea ce știam acum 12 luni. Dar acestea sunt sacrificiile care vi s-au cerut și pe care le-ați făcut, din motive întemeiate. Covidul este periculos. Este existențial periculos, ni se tot spune. Autoritățile sunt mai mult decât dispuse să vă distrugă familia și țara, pentru a vă proteja de virus.

Aceasta este poziția lor publică, declarată în fiecare zi. Sunt serioși când o spun? Pozele cu guvernatorul din California, Gavin Newsom, luând cina fără mască, într-o sală aglomerată, la cel mai scump restaurant din America, ne spun că nu iau în serios aceste politici.

Poate este un fel de farsă. Poate că există un standard pentru dvs., un membru disprețuit și agresat al clasei mijlocii și un alt standard, cu totul diferit, pentru grupurile favorizate politic, care pot face tot ce vor. Nu v-ar plăcea să credeți că așa ceva poate fi adevărat într-o țară ca a noastră, cu o istorie atât de lungă și nobilă de egalitarism și egalitate în condițiile legii. Din păcate, există dovezi crescânde ale acestui dublu standard.

Am aflat că administrația Joe Biden acceptă mii de cetățeni străini, care locuiesc aici în mod ilegal în cartierele americane, fără să se deranjeze să-i testeze pentru coronavirus.

Oameni din țări cu rată ridicată de infectare, care trăiesc în locuri aglomerate, trimiși către populația americană, ca și cum Covidul nu e real. Se întâmplă. E politica oficială a guvernului SUA.

Vineri, Casa Albă a fost întrebată despre această politică și iată răspunsul. Poliția de frontieră a SUA afirmă că trebuie să prindă și să elibereze unii migranți fără a le face niciun fel de test Covid, înainte de a intra în comunitate. Așa se procedează? Ce altceva s-ar putea face?

Sugerați că lasă oameni să intre în țară, fără a-i testa? Sau la ce faci referire?

Trebuie să facă asta din cauza ordinului executiv semnat de președinte la începutul acestei săptămâni. Care ordin? Da. Care? Străini ilegali infectați cu Covid eliberați în Statele Unite? Doar nu suntem în pandemie! Secretarului de presă nu i-a pasat suficient să răspundă la întrebare. Nu e mare lucru. Pot să vă reamintesc că secretarul trezoreriei este o femeie? Taci! Ați primit putere. Dar oamenii care cunosc detaliile a ceea ce se întâmplă acum simt cu totul altceva și sunt îngrijorați. Brandon Judd conduce sindicatul polițiștilor de frontieră. „Nu testăm imigranții ilegali pe care îi primim în țară”, ne-a spus Judd. „Dăm drumul oamenilor fără să știm, ceea ce pune populația în pericol”.

Evident că da. Leon Wilmot este șeriful districtului Yuma, Arizona. Săptămâna trecută, el a scris o scrisoare unuia dintre senatorii lui, democrata Kirsten Sinema, în care a numit noua politică a administrației Biden „o abordare deosebit de periculoasă. În prezent nu există niciun protocol pentru testarea vreunuia dintre acești oameni pentru Covid-19 și nici nu există sprijin federal pentru a găzdui, hrăni, trata sau transporta acești imigranți”.

De aceea, în unele locuri, contribuabilii plătesc ca cetățeni străini care ar trebui deportați să locuiască în camere de hotel. Spre deosebire de voi, ei nu vă plătesc camera de hotel.

Dar dacă asta pare o nebunie, ruptă de realitate, e doar o mică parte a politicii de imigrație a administrației Biden, ce pare croită să afecteze SUA cât mai profund posibil. Într-un memoriu intern trimis săptămâna trecută, oficialii ICE au anunțat că administrația suspendă Operațiunea Talon, care viza delincvenții sexuali. Acum, gata. Delincvenți sexuali ilegali sunt acum o clasă protejată. La o zi după aceea, o altă notă internă ICE anunța că, efectiv imediat, administrația Biden va înceta să deporteze imigranții ilegali care au fost condamnați pentru infracțiuni legate de droguri, agresiune, alcool la volan, spălare de bani, infracțiuni asupra proprietății, fraude, evaziune fiscală sau care au tatuaje ale bandelor.

Pe viitor, orice străin ilegal acuzat de o infracțiune, dar care n-a fost condamnat încă, nu va mai fi deportat. Ce înseamnă toate astea în practică? Înseamnă că un membru al unei bande, arestat pentru trafic de droguri, cu condamnări anterioare pentru furt, extorcare și jaf va ajunge înapoi pe străzi, poate în cartierul vostru, chiar dacă a mai fost deportat de multe ori.

Nu sunt ipoteze fantastice. Astfel de lucruri se vor întâmpla. Un cetățean străin acuzat de viol, dar care fuge înainte de proces, ceea ce se întâmplă destul de des, nu poate fi deportat. Tehnic, el n-a fost condamnat pentru viol, deci deportarea lui ar fi un act de bigotism. Toate acestea sunt reale și vom vedea garantat astfel de cazuri.

Întrebarea e de ce fac acest lucru. Chiar dacă crezi că SUA are nevoie de mai mulți lucrători fără calificare, în mijlocul unei crize a șomajului, sau că dreptul dvs. la menaj ieftin este mai important decât dreptul la existență al clasei de mijloc americane, așa cum cred mulți dintre liderii noștri, cum explici suspendarea urmăririi infractorilor sexuali? Cum poate fi asta o idee bună?

Cum să primești imigranți ilegali în mijlocul unei pandemii, fără a-i testa pentru coronavirus? Cum te ajută toate astea pe tine, americanul care plătește pentru ele?

Desigur că nu te ajută, dar nici nu ăsta e rostul. Nimeni nu pretinde că ar fi. Este opusul. Ideea e să te pedepsească. Atunci când primim oameni care încalcă legile, fără să ne deranjăm să-i testăm pentru virus, pe care l-am folosit ca pretext pentru a-ți distruge viața, ceea ce spunem în realitate și categoric e că nu ne place de tine. Asta nu e o politică, ci un act de agresiune, conceput pentru a vă umili și a vă demoraliza.

Politica de imigrație nesăbuită și distructivă este sancțiunea pe care o primești pentru supremația ta albă. Este aproape prea sumbru ca să crezi că ăsta e motivul lor. Prea sumbru pentru a crede că e rea, dar este. La MSNBC, o spun cu voce tare. Vorbind despre această socoteală rasială, este xenofobă, este rasistă, este supremația albă. Când separi copiii de culoare de mamele lor, trebuie să ne întrebăm cum a fost posibil așa ceva? Și ce rol a jucat supremația albă?

Absolut. Cred că asta stă la baza tuturor acestor conversații. Nu este rădăcina tuturor acestor conversații, este o perdea de fum. Niciuna dintre aceste conversații nu are nicio legătură cu rasa. Este vorba despre protejarea populației americane. Punct.