ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul profesionist Laurențiu Dan Ionescu de la emisiunea Legea Junglei difuzată pe platforma EVZ HAI România! a făcut în această duminică o confesiune scurtă dar dramatică pe contul său de Facebook:

„Cu ce m-am ales din pandemie. A murit mama, fară să am voie să o țin de mână. Nu avea covid, nici eu. Dar așa a fost regula. Pe directorul ăla de spital am să îl calc pe cap, jur. Cu ce m-am mai ales? Am făcut 2 vaccinuri. Acum am o gâlmă în cap. Am făcut rmn, am făcut analize. Nimeni nu îi dă de cap. Mi-a crescut o chestie în cap dar nimeni nu știe de unde e și ce e. Și acum eu ce să fac, să stau și să mă uit la ei? Nu, nu o să stau. Am să vă calc pe cap, ca pe șarpe. Măcar șarpele nu are vreo vină...”

„Împotriva măsurilor din pandemie va trebui deschis un proces, asa cum au fost procesele impotriva nazismului sau comunismului.”, mai spune acesta.

Citiți și Trista confesiune a jurnalistului Răzvan Ioan Boanchiș: Am îndemnat-o pe Mama să se vaccineze...

Interesante sunt și comentariile de până acum, care reflectă starea de spirit generală pe această temă:

Subasu Adrian: Cea mai mare excrocherie din istoria omenirii si cea mai mare crima impotriva umanitatii! Exact ce ai spus si tu, trebuie judecati mai rau decat nazistii! Mie mi-au omorat tatal cu buna stiinta! Niste mizerii vandute!

Mihaela Pauliuc: Adrian Nurenberg 2!
Eu dupa 2 doze, infarct miocardic, m-am ales cu 2 stenturi...

Magdalena Radu: Ar trebui sa incepi cu colegii tai de breasla care seara de seara ieseau pe sticla ca sa sperie lumea sau scriau chestii apocaliptice prin ziare sau pe facebook. Ai foarte multi chiar in preajma. Imi pare rau pentru suferinta prin care treci si pentru mama ta!

Laurentiu Dan Ionescu: Magdalena Radu, câtă dreptate ai...

Iliescu Marian: Bila, eu macar i-am batut pe toti "doctorii”. Dar, in scurt timp am facut - hematoame pe brate si picioare (de sus pana jos). Avc, unde la analize au scris "fara motive fizice". De la tensiunea mea de 11-6, am ajuns la 14-10 si cu sangele ingrosat. Dar: nu mor caii cand vor cainii! Incerc sa traiesc mai mult decat ei!

Bosneag Valentin: Mare dreptate ai frățioare. Te susțin 100%

Nicoleta Croitoru: Eu am fost distrusă definitiv. Am primit în "dar" cea mai cruntă boală...

Laurentiu Dan Ionescu: Nicoleta Croitoru - nuuu...

Nicoleta Croitoru: Laurentiu Dan Ionescu - Ba da. De patru luni mă lupt să trăiesc și mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare noua zi ...

Lenuta Gugiu: Asta ar trebui să facă toată lumea, chiar dacă nu am avut apropiați puși în saci! Mă cuprind fiorii numai când mă gândesc la imaginile pe care le-am văzut, și cât de delasători am fost cu toții! Noi am greșit, și am greșit că ne-am lăsat umiliți cum nu am fost niciodată!

Magdalena Radu: "Nu cunosc pe nimeni sa aiba probleme" - nu va suna cunoscut?

Gradinaru Catalin: Trebuie trași în țeapă!

Florin Zago: Știu eu, știu eu! N-ai făcut și busteru... D-aia ai făcut gâlma. Te-ai luat după filmele cu Johnanis, la vaxin și după Arafat. Nu i-ai facut toată bucuria lui Cîțu, care a cumpărat doze căcălău.

Gradinaru Catalin: Dacă vom continua sa fim oi miloase ne vor hali.Trebuie loviți de toată lumea cu toate mijloacele...

Laurentiu Dan Ionescu: Gradinaru Catalin frate, era o vreme cand credeam că eroii mor anonimii. Mi-a trecut...

Alexandru Voiculescu: Unii ai semnat pactul cu diavolul! Mă refer la unii jurnaliști și TV! Alexandra Păcuraru îndemna oamenii să se vaccineze apoi s-a mutat în casă nouă, sediul actual Realitatea TV! Au făcut ff mulți bani ! Anca poate și sigur știe asta dar ...

Eugenia Talau: Vi s-a spus pe toate canalele posibile de la vremea respectivă! Înseși reclamele la vaccinuri spuneau câtă ticăloșie e in spate... o simpla cautare pe site-ul ue citind autorizatia de urgenta pusa pe piata trebuia sa va dea de inteles... noi ăștia care incercam să vă trezim pe voi cei ce aveati vaccinul in suflet eram blocati pe toate fronturile.... eram retrograzi s a m d.. am stat inchisi in case ca niste inapoiati ce suntem pentru ca am refuzat tratamente genetice...

Liviu-Alin Carp: Îmi pare rău sa aud asta, Bilă. Esti a doua persoană pe care o cunosc căreia după vaccinare i-a aparut o.... "gâlmă". Sper să nu fie ceva grav. Îți țin pumnii! 

Irinel Cristu: Când imi amintesc cati cretini, indiferent de profesie, spuneau ca vaccinul e sigur, ma apuca deznădejdea. Cred ca ar trebui chemați în instanta

Laurentiu Dan Ionescu: Anca Andrei Vintila, tocmai am aflat despre o femeie, asistent medical, care a murit pe trecerea de pietoni. A cazut din picioare. Miocardită, după 3 vaccinari. Și familia ei va da in judecata guvernul. Sper sa facem un proces colectiv. Cu toate că tactic ar fi mai bine 1 milion de procese... 

Vedeți și PROCES PENAL împotriva „coordonatorului acțiunii de omor în masă, Raed Arafat, și a conducerii criminale de la spitalul Sf. Ioan” - Anunțul jurnalistului de investigații Mădălin Pribu după moartea cu zile a mamei sale. „Au ordin să extermine!

Citiți și Editorialul ActiveNews TOȚI ȘTIAU. CRIMINALII