ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Vă rog să vă rugați pentru mine!”, a cerut cântărețul Justin Bieber pe rețelele de socializare dezvăluind că a fost lovit de paralizie facială, transmite DailyMail. Bieber are 539,2 milioane de urmăritori pe aceastea, așa că anunțul a cutremurat „fact-checkerii”, care s-au grăbit să explice că „sigur nu e de la vaccin”. Poate de la încălzirea climatică?

Starul pop în vârstă de 28 de ani a publicat vineri pe contul său de Instagram un videoclip de trei minute în care explică diagnosticul pe care i l-a oferit o clinică la care s-a consultat. Potrivit acesteia, Bieber ar suferi de sindromul Ramsay Hunt, o complicație a herpesului zoster cauzată de același virus care provoacă varicela (bine că nu e variola maimuței!) care poate duce la paralizie facială temporară.

Pierderea auzului și paralizia facială asociate cu această complicație sunt temporare, însă pot deveni permanente.

Ochiul drept al lui Bieber nu a putut să clipească, iar partea dreaptă a feței sale era paralizată.

Soția lui Justin, Hailey, în vârstă de 25 de ani, a fost spitalizată în martie pentru un cheag de sânge în creier care i-a provocat simptome asemănătoare unui atac cerebral, după cum a scris ActiveNews.

Boala datează deja de câteva zile bune. Marți, cântărețul anunțase că își amână „următoarele câteva concerte” din turneul său Justice World Tour, turneu de șapte etape cu 130 de concerte, din cauza unei „boli care nu are legătură cu Covidul”.

„După cum probabil puteți vedea cu fața mea sufăr de un sindrom numit sindromul Ramsay Hunt, care provine de la un virus care îmi atacă nervii din ureche și nervii faciali și care a provocat paralizia feței mele”, spune Justin Bieber în filmare.

„Încă o doză de vaccin va rezolva problema. Sari pe ea!”, a scris un conspiraționist-sadea la rubrica de comentarii a articolului DailyMail (FOTO Captură).

„Pare să fie sindromul Bells Palsy.”, a scris altcineva, un sindrom cunoscut deja ca reacție adversă la vaccinul salvator anti-Covid.

„Fact-checkerii” s-au grăbit să explice că nu e de la vaccin pentru că Bieber a zis că e sindromul Ramsay Hunt.

Inteligenții nu au apucat să consulte rapoarte de specialitate care arată că și sindromul Ramsay Hunt a fost observat ca reacție adversă la vaccinul miraculos al firmei Pfizer, salvatoarea planetei de Covid pe baza selecției naturale.

„Am evaluat recent o pacientă din centrul nostru care a prezentat simptome compatibile cu sindromul Ramsay-Hunt în urma administrării vaccinului COVID-19. La momentul redactării acestui articol, nu avem cunoștință de alte cazuri publicate de natură similară, doar de reactivare a herpesului zoster și de paralizie Bell motiv pentru care am dorit să avertizăm asupra acestei posibilități.” - au raportat mai mulți medici în septembrie 2021 către platforma internațională PubMed.

„Este posibilă și paralizia facială. Pentru sindromul Ramsay Hunt, există multe cauze posibile. În cazul de față, e vorba de vaccinul BNT162b2 (BioNTech/Pfizer - n.n.). Pentru vaccinul mRNA COVID-19, este important să se ia în considerare inducerea autoimunității. A fost raportată o asociere între autoimunitate și sindromul Ramsay Hunt. Cu toate acestea, dacă autoimunitatea este cauza sindromului Ramsay Hunt post-vaccinare COVID-19, ar trebui să se detecteze o autoimunitate anormală. O altă cauză posibilă a paraliziei faciale după vaccinarea COVID-19 este hiperviscozitatea indusă de vaccin. După administrarea vaccinului COVID-19, un primitor ar putea dezvolta un răspuns imunitar excesiv și ar putea duce la o vâscozitate excesivă a sângelui. Hiperviscozitatea este raportată ca fiind cauza paraliziei faciale în literatura de specialitate și ar putea fi o altă cauză a sindromului raportat în raportul de caz.”, scrie alt medic tot pe PubMed.

Încă din decembrie 2020, se raportaseră reacții de paralizie facială a unor voluntari pe bani care au fost injectați cu serul experimental Pfizer.

O mamă a trei copii din SUA, Julie Ann Nobles, devenită un caz cunoscut cu sindrom Bells Palsy după vaccin își povestește aici experiența tulburătoare (video din iunie 2021).

Steve Kirsch, un specialist contestatar al minciunilor oficiale Covid a scris: „De ce sunt 99% sigur că paralizia facială a lui Justin Bieber a fost cauzată de vaccinul COVID.

Datele VAERS arată că Sindromul Ramsay Hunt (RHS) este de 160 de ori mai probabil după un vaccin COVID decât pentru toate celelalte vaccinuri la un loc în orice an. Iar dacă excludem vaccinul împotriva antraxului din această comparație, probabilitatea este pur și simplu prea mare pentru a fi calculată (0 cazuri în 32 de ani).

Așadar, vaccinul COVID ar trebui cu siguranță luat în considerare ca o posibilă cauză pentru această boală rară.” Analiza sa AICI.


Într-adevăr, Bells Palsy, care a fost raportat mult mai des ca reacție adversă la vaccinarea Covid, și Ramsay Hunt, sunt asemănătoare, de aceea se și chinuie „specialiștii” să explice că ceea ce are Justin Bieber nu e paralizie Bell și nu e de la vaccin.

Situația a fost semnalată și în România dar îngropată rapid de media ticăloasă plătită de Guvern cu zeci de milioane de euro:

Tânără doctoriță din Vâlcea - paralizie facială temporară și inconștiență după vaccinul anti-Covid. Autoritățile mai investighează alte 13 reacții adverse grave. Două cazuri de decese sunt cunoscute până acum

Dacă ar fi numai mașini electrice cel mai probabil Justin și Hailey Bieber nu ar avea de suferit.

Amândouă vedetele Bieber s-au vaccinat pentru că au fost prezente la așa-numita Gală MET 2021, unde cerința era să fie vaccinati toți invitații.

În timpul plandemiei, cântărețul canadian Justin Bieber a făcut un apel patetic pentru susținerea dictatorului mărunt Justin Trudeau, în vederea finanțării testele și vaccinurilor Covid. La concertele sale condiționa accesul de necesitatea certificatului de vaccinare Covid. Cu toate acestea, cântărețul în vârstă de 28 de ani a fost testat pozitiv pentru coronavirus la începutul anului și a a trebuit să amâne mai multe concerte din cadrul turneului său Justice World Tour.

Hailey Bieber a numit spitalizarea de urgență din cauza cheagului de sânge la creier „cu siguranță unul dintre cele mai înspăimântătoare momente prin care am trecut vreodată”.

Sigur n-a fost de la vaccin nici aceasta. E cunoscut faptul că în general tinerii între 25 și 30 de ani suferă atacuri cerebrale și paralizii faciale. Conform unor studii nu prea aprofundate, din lipsă de necesitate, acestea sunt cauzate de sindromul prostiei.

Înainte de a suferi accidentul cerebral, inteligenta soție a lui Justin Bieber s-a filmat cu cornițe și cu dâre de sânge curgându-i din nas și ochi.
VIDEO: