ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Justin Bieber și-a înfuriat fanii după ce a anulat datele din Australia și Noua Zeelandă din turneul său Justice World Tour, scrie Daily Mail.

Turneul Frontier Touring a făcut anunțul șocant miercuri și nu a oferit niciun motiv pentru această mutare, dar i-a asigurat pe fani că biletele lor vor fi rambursate. 

„Frontier Touring regretă să anunțe că turneul Justice Tour al lui Justin din Australia și Noua Zeelandă a fost anulat”, se arată într-un anunț pe Instagram.

„Toate biletele achiziționate prin intermediul punctelor oficiale de vânzare a biletelor vor primi o rambursare direct de la agenția de bilete a spectacolelor”.

Cântărețul, în vârstă de 28 de ani, trebuia să concerteze în Australia în acest an, după ce și-a amânat spectacolele la sfârșitul anului trecut din cauza unei boli.

Fanii furioși au cerut răspunsuri după ce starul pop a fost văzut recent petrecând cu fermecătoarea sa soție, modelul Hailey Bieber, la London Fashion Week. 

'Putem avea un motiv', a scris un fan sub postarea Frontier Touring.

'Dezamăgitor după 15 luni de așteptare', a spus altul. 

'Deci poate să iasă la petreceri cu soția sa și să călătorească în Japonia, dar nu se poate deranja să își termine turneul? Dar să înceapă și un nou album?', a scris un altul. 

„A anulat mai multe turnee decât a făcut', a spus alt fan.. 

„Mai este cineva care tocmai a auzit sunetul celei mai mari emoții a copilului lor spulberându-se complet în fața lor? Mai bine i-am cumpăra un alt cadou de Crăciun, cred”, a adăugat altul.
 
Amintim că starul pop în vârstă de 28 de ani a publicat anul trecut pe contul său de Instagram un videoclip de trei minute în care explică diagnosticul pe care i l-a oferit o clinică la care s-a consultat.
 
Potrivit acesteia, Bieber ar suferi de sindromul Ramsay Hunt, o complicație a herpesului zoster cauzată de același virus care provoacă varicela și care poate duce la paralizie facială temporară.

Pierderea auzului și paralizia facială asociate cu această complicație sunt temporare, însă pot deveni permanente.

Ochiul drept al lui Bieber nu a putut să clipească, iar partea dreaptă a feței sale era paralizată.

Soția lui Justin, Hailey, în vârstă de 25 de ani, a fost spitalizată și ea în martie anul trecut pentru un cheag de sânge în creier care i-a provocat simptome asemănătoare unui atac cerebral.