ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O membră a Parlamentului Canadei, Melissa Lantsman, care se revendică a fi nepoată de supraviețuitori ai Holocaustului, îl acuză pe Justin Trudeau că a făcut-o filonazistă pentru că le lua apărarea protestatarilor pentru Libertate, iar apoi, când i s-a cerut să-și ceară scuze, i-a întors spatele și a fugit.

Aceeași parlamentară a confruntat două declarații ale lui Justin Trudeau, una din 2015 (Dacă le cerem canadienilor să aibă încredere în Guvern, și Guvernul trebuie să aibă încredere în canadieni) și una din 2022 referitoare la participanții la Convoiul Libertății (acești oameni, cel mai adesea misogini, rasiști, care urăsc femeile și care neagă știința, MARGINALII). „Același prim-ministru, 7 ani mai târziu, în timp ce întețește focul unei NEJUSTIFICATE stări de urgență naționale”, a adăugat Melissa Lantsman. „Am stat acolo și l-am privit cum îi divizează, îi dezbină și îi stigmatizează pe canadieni în fiecare zi, iar astăzi și restul Canadei a văzut cum un prim-ministru din G-7 s-a luat de un parlamentar evreu și apoi a plecat fără să-și ceară scuze”, a adăugat parlamentara. La întrebarea dacă îl acuză pe Trudeau de antisemitism, ea nu a răspuns „da”, însă a spus că vorbele au greutatea lor și că faptul că premierul a făcut-o apărătoare a unor „oameni care agită steaguri cu svastici” a generat o avalanșă de e-mailuri pe adresa cabinetului ei parlamentar, în care urmașa supraviețuitorilor Holocaustului era făcută „nazistă” de suporterii premierului Justin Trudeau. 

FILMAREA INTEGRALĂ, AICI: