ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este greu de imaginat că cineva ar fi mândru să susțină obiectivul de a legaliza uciderea bebelușilor în uter pentru orice motiv până la naștere. Dar exact asta este ceea ce face Kamala Harris, scrie LifeNews.

Săptămâna aceasta, Teen Vogue a publicat un interviu cu Harris și Colleen McNicholas, specialistă în avorturi de la Planned Parenthood, la Casa Albă, în care au discutat despre eforturile de a face avortul la cerere din nou legal în toate cele 50 de state.

Mai mult, Harris a invocat numele lui Dumnezeu pentru a susține că legalizarea avortului la cerere este o cauză dreaptă și morală.

"Este o rușine că în acest an al Domnului nostru, 2023, oamenii încearcă să ne ducă înapoi", a spus ea. "... Îi determină pe mulți oameni să se gândească din nou cu adevărat la faptul că trebuie să fim vigilenți și să înțelegem toate ramificațiile acestui lucru și să avem o lege federală care să protejeze îngrijirea reproducerii în toate cele 50 de state."

Supranumită de către liderii pro-viață "Legea avortului fără limite până la naștere", așa-numita Lege pentru protecția sănătății femeilor ar forța statele să legalizeze avorturile practic pentru orice motiv până la naștere, ar pune capăt interdicțiilor privind selecția sexuală și avorturile finanțate de contribuabili și ar pune în pericol legile care cer consimțământul parental pentru minore, consimțământul informat și protecția conștiinței pentru profesioniștii din domeniul medical pro-viață.

McNicholas, care i s-a alăturat lui Harris pentru interviu, a fost deschisă în legătură cu opiniile sale radicale pro-avort de ani de zile. În 2019, ea a declarat pentru AP că "TOATE motivele pentru a face un avort sunt motive valide", inclusiv pentru selecția sexuală și pentru că bebelușul are sindromul Down.

Vorbind cu vicepreședintele în această lună, McNicholas s-a plâns de faptul că unele state au acum legi care îi bagă la pușcărie pe avortatori pentru uciderea copiilor nenăscuți în astfel de cazuri.

În prezent, 15 state protejează copiii nenăscuți prin interzicerea tuturor sau a majorității avorturilor, iar altele se luptă în instanță pentru a face același lucru.

Sondajele de opinie arată în mod constant că o majoritate puternică a americanilor sprijină limitările avortului, inclusiv legile privind bătăile inimii, consimțământul parental pentru minore și interzicerea avorturilor la termen și a finanțării avorturilor de către contribuabili.