ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rapperul Kanye West, în vârstă de 45 de ani, cel mai bogat om de culoare din toate timpurile, cu o avere de 11 miliarde de dolari, susține că va refuza ca vocea sa să fie cumpărata de „mass media evreiască”, transmite Daily Mail.

Artistul s-a confruntat cu critici în ultimele săptămâni pentru comportamentul său, inclusiv pentru că a prezentat o serie de tricouri inscripționate cu 'White Lives Matter' la Săptămâna Modei de la Paris.(FOTO)
 
Owens and West promoting his White Lives Matter t-shirts at his show in Paris after he made several anti-Semitic comments

Recent, Kanye a luat din nou apărarea mișcării White Lives Matter,  în cadrul unui interviu scurt, spunând că este „ca și cum ai face un duș rece care te trezește cu adevărat”.

West a spus: „Simt că Black Lives Matter este ca un fel de apă caldă, este un duș fierbinte, iar White Lives Matter este un duș rece”.

„Lucrul amuzant despre cultura woke este că, de fapt, cultura woke(trezită) nu este cu adevărat trezită în acest fel'.
 
În cadrul interviului, Kanye s-a adresat chiar și lui George Soros, provocându-l să poarte o discuție față în față cu el: (VIDEO) 
 
În timpul unui podcast, West a susținut că George Floyd a murit din cauza consumului de fentanil și că genunchiul polițistului Derek Chauvin 'nici măcar nu apăsa pe gâtul lui”.
 
Kanye West a declarat, totodată, că este pro-viață, însemnând că se împotrivește avorturilor. După părerea artistului, cele mai multe decese din America, înregistrate la persoanele de culoare, sunt din cauza avortului.
 
Într-un interviu pentru Tucker Carlson, Kanye explică cum a ajuns pro-viață și, mai mult, de ce poartă haine inscripționate „WHITE LIVES MATTER”: (VIDEO)