ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Kanye West a făcut noi declarații, care au revoltat „presa evreiască” pe care o acuză că îl atacă, într-un interviu cu Lex Fridman, ziarist evreu-american originar din Rusia, postat pe Rumble și semnalat de RedVoice.
 
„Suntem încă în Holocaust. Un prieten evreu mi-a spus: „Mergi să vizitezi Muzeul Holocaustului", iar răspunsul meu a fost: „Hai să vizităm Muzeul nostru al Holocaustului: „Planned Parenthood” (reeaua de clinici de avort din SUA), a spus West,  în timp ce vorbea cu Fridman, un podcaster evreu născut în fosta Uniune Sovietică. 

El a menționat că în timp ce șase milioane de evrei au fost măcelăriți de naziști, „peste 20 de milioane au murit din cauza avortului", susținând că fraza „corpul meu, alegerea mea" este o „promovare" pentru Planned Parenthood. West a adăugat: „Cincizeci la sută din decesele negrilor  pe an sunt de fapt avorturi. Nu este vorba de polițistul cu genunchiul, nu este vorba de violența între negri și de violența între bande, nu de atacurile de cord, ci de fapt de avort. Cel mai periculos loc pentru o persoană de culoare din America este în stomacul mamei sale."

Privitor la rasism, el a adăugat: 

„Nu este rasism, este un termen prea larg. Este vorba de genocid și de controlul populației în care se află negrii astăzi în America, care este promovat de muzica și mass-media pe care o fac negrii, din care sunt plătite casele de discuri evreiești".
 
 
VIDEO: