ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Sănătății german, sociopatul Karl Lauterbach, dovedit din propria-i prostie că nu este cvadruplu vaccinat, după cum susținea (articole relaționate), avertizează cetățenii Germaniei în BILD: "Corona rămâne periculoasă. Nu este o răceală pe care să o poți lua în fiecare sezon fără ezitare. Mai degrabă, coronavirusul afectează adesea și vasele de sânge sau slăbește sistemul imunitar, motiv pentru care este mult prea adesea imposibil de vindecat complet".

Lauterbach îi sfătuiește pe toți cei care doresc să plece de Crăciun sau să viziteze membri în vârstă ai familiei să fie atenți și să facă sacrificii în viața de zi cu zi. În "ultimele două săptămâni înainte de sărbători", aceste persoane ar trebui "să evite pe cât posibil orice formă de infecție". În caz contrar, o infecție cu coronavirus sau gripă ar putea cu ușurință să le zădărnicească planurile de sărbători sau să devină un pericol pentru părinți și bunici.

Sfaturile lui Lauterbach pentru perioada de dinaintea Crăciunului:

 "Mai bine purtați din nou o mască în autobuz și în tren"

Îndemnul său urgent pentru toată lumea, nu doar pentru persoanele în vârstă și pentru cei cu boli anterioare: 
 
"Dacă doriți să evitați pe cât posibil îmbolnăvirea sub bradul de Crăciun, ar trebui să vă vaccinați cât mai curând posibil în următoarele zile - de preferință împotriva gripei și a coronavirusului în același timp."

"Cel mai bine este să evitați marile petreceri în interior chiar înainte de Crăciun"

"Acum, dacă este posibil, este mai bine să rămâneți în biroul de acasă decât să

Din ce în ce mai mulți oameni fac din nou acest lucru. Potrivit unui sondaj recent al INSA pentru BILD (1004 respondenți), 10 la sută dintre ei poartă masca în mod regulat în această iarnă, 28 la sută uneori și 58 la sută deloc.

"Cel mai bine este să evitați marile petreceri în interior chiar înainte de Crăciun"

"Acum, dacă este posibil, rămâneți în biroul de acasă, în loc să mergeți la birou”.

Și: "În caz de îndoială, este mai bine să facem un test de COVID înainte de a ne întâlni cu persoane mai în vârstă și bolnave"

În opinia lui Lauterbach, nu ar trebui să lăsăm virușii să ne strice sărbătorile: "Evitarea unei infecții este ca un cadou de Crăciun în plus."
 
Recent, la o conferință a partidului SPD, din care face parte Lauterbach, unul dintre cei 600 de delegați a leșinat subit și și-a pierdut cunoștința, chiar în fața Ministrului Sănătății, mai transmite BILD.

Participanții au alertat imediat salvatorii de la Asociația germană de salvare a vieții (DLRG), aflată la două standuri distanță, iar un salvator cu un rucsac de urgență a alergat pentru a-l stabiliza.