ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fanii cântăreței Katy Perry au rămas îngroziți după ce o pleoapă a cântăreței a părut să se blocheze în timp ce cânta pe scenă în Las Vegas (video mai sus). Ei s-au speriat că vedeta americană de 38 de ani are un început de paralizie Bell „live”, după ce un ochi nu i-a mai funcționat, ca într-o reacție adversă a vaccinului Covid asemănătoare celei suferite de Justin Bieber (foto mai jos).

Mai multe imagini glumețe au început să circule pe internet sugerând că vedeta are „ochiul Pfizer” sau că este o „roboată” care s-a defectat (foto sus).

Echipa ei de scenă a susținut însă că totul a fost parte din „show”.

Cercetătorul „Erei Covid” Steve Kirsch susține însă că este de fapt ceea ce toată lumea bănuiește:

„Așadar, este ceva foarte aiurea aici.

Prietenii mei care au suferit leziuni cauzate de vaccinuri ar paria pe faptul că este vorba de o astfel de leziune, cauzată de vaccin.

Dacă ar fi fost vorba de la vaccin, nu ar fi putut să recunoască asta.

Faptul că ea nu a spus nimic despre acest lucru pe Twitter este, de asemenea, foarte suspect. Toată lumea vorbește despre asta. Deci înseamnă că nu există o explicație pentru acest incident pe care ea să o poată împărtăși cu publicul și pe care publicul să o creadă (care să fie în concordanță cu ceea ce am observat cu toții).

Așa că bănuiesc un efect secundar al vaccinului COVID.

Care este presupunerea dumneavoastră?

Acum, cu ajutorul acestei noi funcții Substack, puteți vota!”, scrie el solicitând AICI votul cititorilor. La ora publicării articolului, peste 90% dintre vitanți considerau că este vorba de o reacție adversă a vaccinului Covid.

Foto cu Justin Bieber mărturisând relativ recent că are un sindrom de paralizie Bell dar nu știe de la ce (posibil de la „schimbările climatice”?) :