ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că ar veni de oriunde la Parlament pentru a-l vota pe Mihai Răzvan Ungureanu, un om despre care spune care a făcut atât de multe pentru el şi UDMR.

„Mă bucur că domnul lider al grupului PSD mă înțelege. Mă bucur că a ajuns la această înțelepciune. Eu am stat alături de Victor Ponta și nu mi-a fost ușor. Nu din cauza lui Victor Ponta, din cauza unor colegi ai dumneavoastră, domnule Neacșu. Nu mi-a fost ușor, dar mi-am respectat cuvântul și voi veni la serviciu și de la Miercurea Ciuc, și de la Cluj, și voi veni și de pe Lună pentru oameni care și-au respectat cuvântul față de mine, față de noi”, a declarat Kelemen Hunor, conform site-ului bn24.ro.

Liderul UDMR i-a răspuns în acest fel parlamentarului PSD, Marian Neacşu, care i-a adus aminte lui Kelemen Hunor de modul dubios în care Mihai Răzvan Ungureanu a înstrăinat patrimoniul Gojdu, pe vremea în care era Ministru de Externe, în guvernul Tăriceanu.

„Îl pot înțelege pe domnul Kelemen Hunor care a venit tocmai de la Budapesta astăzi pentru a-l reînscăuna pe domnul Mihai-Răzvan Ungureanu, cel care a făcut cadou statului maghiar moștenirea Gojdu”, a afirmat parlamentarul Marian Neacşu