ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După votul a 10.000 de cititori ai ActiveNews, Klaus Iohannis, Raed Arafat și Dan Barna, vaccinatorii-șefi ai țării, au primit seringa de „vasilină” (expresia îi aparține lui Mircea Badea, referindu-se la Gabriel Liiceanu).

La întrebarea pusă de ActiveNews „Dacă ar fi să vaccinați real guvernanții cu a treia doză de ser experimental, cu cine ați începe?”, cititorii noștri au avut de ales între promotorii vaccinismului - medici sau nu - Raed Arafat, Klaus Iohannis, Florin Cîțu, Valeriu Gheorghiță, Adrian Streinu-Cercel, Alexandru Rafila, Beatrice Mahler, Emilian Imbri, Dan Barna, Lucian Mîndruță.

În topul 3 al oprobiului public s-au calificat Klaus Iohannis (locul I, cu 39.8 % din voturi, a primit 4068 de „injecții” cetățenești), Raed Arafat (locul II, cu 30.6 % din voturi, a primit 3128 de „injecții” cetățenești) și Dan Barna (locul III, cu 9.1 % din voturi, a primit 933 de „injecții” cetățenești). Imediat în urma lui Barna s-ar fi calificat Florin Cîțu, pe locul IV, cu 6.7 % din voturi, primind 690 de „injecții” cetățenești.