ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Klaus Iohannis a votat, duminică, pentru prima oară pentru alegerile locale din București, el exercitându-și dreptul de vot mult mai târziu față de alți lideri politici.

Președintele Klaus Iohannis nu a putut vota din cauza unor probleme tehnice, a anunțat duminică după-amiază purtătorul de cuvânt al PNL București, Cezar Preda, afirmând că până la ora 21 șeful statului își va exercita dreptul la vot, potrivit Mediafax.

''Niciun om în România nu are dreptul să își exercite dreptul la vot decât dacă sunt îndeplinite condițiile. Am înțeles că domnia sa a avut probleme tehnice de a fi prins într-o secție de votare. Nu am mai multe informații. Nu a putut vota pentru că nu era prins într-o secție anume, unde trebuia repartizat'', a declarat purtătorul de cuvânt al PNL București, Cezar Preda , întrebat de ce președintele Klaus Iohannis nu a votat până la această oră.