ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Klaus Iohannis l-a primit, luni, la Palatul Cotroceni, pe președintele Consiliului European, Charles Michel, potrivit Agerpres. 

Cei doi oficiali au avut o serie de convorbiri oficiale în urma cărora au oferit declarații de presă .
 
 
 Iohannis spune că i-a prezentat lui Charles Michel date obținute special cu privire la conflictul din Ucraina, anunță ȘtiriPeSurse. 

„Aflăm într-o perioadă dificilă marcată de războiul dus de Rusia în Ucraina cu efecte pe care le simțim cu toții. UE au dat dovadă de capacitate ridicată de reacție și răspuns la aceste provocări. Am fost de acord că nu e  momentul să întrerupem sprijinul către Ucraina și că e nevoie să menținem solidaritatea pe toate palierele. Acțiunea destabilizatoare a Rusiei nu se rezumă la Ucraina. Am prezentat președintelui Consiliului European date despre situația din Moldova și acțiunile de provocare de acolo și mă bucur că președintele CE susține viziunea noastră privind un pachet de măsuri de sprijin comun", a spus Klaus Iohannis.