Președintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Palatul Cotroceni, că după rezultatul de alegeri anunțat de BEC, s-a demonstrat că românii își doresc o țară în care hoții stau la pușcărie, nu în fruntea statului. Afirmațiile șefului statului vin în contextul în care luni ÎCCJ este așteptată să se pronunțe în dosarul liderului PSD Liviu Dragnea.

„Au dat o lecție dură populismului, demagogiei și discursului antieuropean și antijustiție promovat în campanie și nu numai de PSD. Ieri, dragii mei, a câștigat România europeană, democratică, în care justitia este și trebuie să rămână independentă, România în care hoții și infractorii stau la pușcărie, nu în fruntea statului. Mobilizarea românilor a fost impresionantă. Votul de azi ne arată că democrația s-a maturizat, că cetățenii înțeleg ce armă puternica este votul”, a spus Iohannis.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.