ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Condițiile de la Spitalul Floreasca au fost reclamate de fiica unei paciente în timpul vizitei lui Klaus Iohannis. Femeia l-a îndemnat pe președinte să stea două zile în locul pacienților internați în această unitate spitalicească, potrivit EvZ.
 

Femeia a răbufnit la finalul vizitei lui Klaus Iohannis. Ruda pacientei a susținut că a aflat în urmă cu câteva zile că mama sa suferă de cancer. Mai mult decât atât, pacienta a fost dată afară din spital pentru vizita președintelui.

„Aștept salvarea. Vineri am aflat că mama are cancer și voi ne certați, ne umiliți și ne-ați dat afară din spital. Pentru ce? Ca să aștept să vină Iohannis? Și mama stă de la 11:00 să aștepte să vină salvarea să o ducă acasă.

Nu m-ați lăsat cu o pereche de pampers să-i aduc să o schimbe. (…) Veniți pe secție să vedeți ce echipă de medici străluciți sunt la ortopedie, medicii lucrează în condiții la 40 și ceva de grade în saloane pentru că nu funcționează sistemul de ventilație. (…)”, a susținut ruda pacientei.

Știți câți aparținători sunt acolo? O grămadă. Suportă în tăcere. (…) În primul rând condițiile, sistemul de ventilație este nefuncțional de multă vreme. Medicii intră la 10, 15 grade, habar n-am acum, că poate greșesc, să facă operație.

După care, aceeași medici intră la 40 și ceva de grade să o consulte pe mama mea. Asistentele stau în niște condiții execrabile. Am încercat să-l iau pe președinte în spital”, a mai declarat femeia.
 
Anca Alexandrescu a surprins cel mai bine vizita președintelui în imaginile de mai jos:
 
 Ar putea fi o imagine cu 11 persoane, mulțime și text care spune „SERVICII FUNER”
 
 
Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, ambulanță, mulțime și text
 
Pe Facebook au început să apară comparații cu Iohannis și Ceaușescu

„Boneta nu si-a pus caci nu mai poate sa impresioneze iobagii fara freza lui.
Dar lasa ca presa care ii linge picioarele nu va observa ca maritul presedinte al iobagilor  nu respecta protectia de contact cu marii arsi”, a punctat Laurențiu Poroineanu.