ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un val de comentarii negative, ironii și jigniri au apărut pe contul de facebook al președintelui Klaus Iohannis după ce a postat un alt mesaj despre criza politică, scrie Cotidianul.


Iată ce mesaj a postat Iohannis pe facebook:

„Guvernul a căzut victimă orgoliilor unor politicieni care nu au în spate nicio gândire pentru români. Politicienii care au votat moțiunea de cenzură au dorit să arate pur și simplu că au voturi suficiente. USR, care s-a dat mare partid reformist, nu doar că a abandonat guvernarea din motive de ei știute, dar s-a aliat cu PSD și cu AUR și au dărâmat guvernul. Voi invita luni partidele parlamentare la consultări și voi încerca, împreună cu cei mai maturi, mai responsabili, să găsim o ieșire din această criză. Nu știu dacă această primă rundă de discuții va duce la o soluție, dar sunt total implicat și hotărât să găsesc împreună cu partidele care au maturitatea politică necesară o ieșire, fiindcă nu putem să stăm peste iarnă fără guvern cu puteri depline, în plin val patru al pandemiei de COVID-19 și într-o criză a prețurilor la energie”.

La scurt timp, peste 500 de persoane comentaseră deja mesajul, iar cele mai multe fiind critici la adresa președintelui:


Câteva dintre comentariile selectate de Cotidianul:

„Ești președintele mafiei, nu al oamenilor. Nu te-am votat pentru circul ăsta. Ne vedem la suspendare, nesimțitule. esti responsabil pentru mortii din valul 4 si esti responsabil pentru hotia din tara. 7 ani de zile te-ai prefacut foarte bine, dar e de ajuns!”

„Îmi este rușine că te-am votat de doua ori……va stătea USR+ ca un nod in gât !”

„Domnule Președinte, sunteți bine? Clipiți de două ori!”

„Te-am votat de 2 ori…dar cred ca e timpul sa iti iei jucariile si sa pleci”

„Incredibil!!! Nu va este Rușine?!???? Ați fi putut rămâne o amintire cât de cat dar văd ca ați decis sa ieșiți la fel ca restul tovarășilor din funcția asta!”

„O sa vina si vremea aia cand n-ai sa mai fii presedinte si o sa te scuipe lumea pe strada cand te-o vedea !”
 
„Hai plângi putin. Peste câteva zile urmezi tu.”

„Împreună cu CuieMîțu trebuie să pleci și tu! Joacă tare, riști să devii primul președinte suspendat din funcție din istoria României”, au fost câteva dintre comentariile în care românii l-au ridiculizat pe Klaus Iohannis.