ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sondajele ActiveNews de început de an s-au încheiat. Cititorii și-au spus cuvântul la cele 6 categorii. Vă mulțumim pentru participare!

Iată câștigătorii:

Cei răi

La Categoria Cel mai TOXIC politician al anului 2021 am rugat cititorii să ne spună care a fost politicianul care a lăsat cea mai proastă impresie în 2021.

De departe, Klaus Iohannis, cu 41%, respectiv 4342 de voturi, este considerat cel mai TOXIC personaj politic al anului 2021 și primește din partea ActiveNews Premiul Cucuta de Tablă pentru politicieni.

El este urmat îndeaproape de Ursula von der Leyen cu 2840 voturi (26.8 %) și de Florin Cîțu, cel mai prost premier al României, cu 2004 voturi (18.9 %) din totalul de 10.509 de voturi exprimate.

La categoria Cel mai TOXIC din Lista Rușinii Departamentului Medical pe 2021, ca și la Iohannis, beneficiar absolut al disprețului românilor este Raed Arafat - Cucutiristul nostru cu trese de tablă - cu 76.1 de procente (4860 voturi), urmat de subalternului lui, Valeriu Gheorghiță, cu 572 de voturi (9.0 %), pentru ca locurile 3 și 4 să fie disputate între ministrul Alexandru Rafila  267 (4.2 %) și Răzvan Cherecheș 234 (3.7 %), zis Masca cu păr.

Cel mai TOXIC comunicator al anului 2021 este rezervat de departe CTP-ului cu un procent de 46.6 % (2734 voturi), urmat de colegul lui de birou milionar în euro de la Casa Scânteii Bogdan Chirieac cu 1089 voturi (18.6 %) pentru ca pe locul trei să se lățească mai tânărul tablagiu cucutist Cosmin Prelipceanu cu 993 voturi (16.9 %).

Mihai Gâdea, Vasile Bănescu și Alexandra Pecuraru sunt urmatoarele intrări pe lista aspiranți la Cucuta de Tablă, pe care, însă, trebuie să i-o smulgă personajului cu spume la gură care le face o nemeritată concurență.

După cum am anunțat, la cererea cititorilor, Radu Tudor primește premiul Ex-aequo de cel mai fidel Euro-comunicator al viitorul Ex-comandant al acțiunii, posesorul Cucutei de Tablă, Raed Arafat.

Cei buni

Pe partea bună a Sondajului, la categoria Cel mai bun Partid pentru români (existent și inexistent - încă) s-au detașat AUR, cu 5533 voturi (67.5 %), urmat îndeaproape de o nouă formațiune politică, Partidul Nevaccinaților, cu 22.2 % (1818 de voturi) și apoi de PNȚCD (iată, se simte nevoia creștin-democrației!) cu 5.1 % (deci ar trece pragul, cu 417 voturi). Pe ultimele locuri, la perfectă egalitate, PNL și UDMR cu 0.6%, car par cele mai toxice partide ale cincinalului, nu anului.

Cel mai apreciat specialist pe problema Covid din România este considerat de cititori a fi dr. Flavia Groșan, cu 1396 voturi (26.8 %), la mică distanță de Prof. Dr. Vasile Astărăstoae, cu 1336 voturi (25.7 %), urmat de cunoscutul medic ieșean Dr. Răzvan Constantinescu cu 1131 de voturi (21.8 %). Lista a mai inclus profesioniști deosebiți ca Dr. Damian Baciu, Dr. Adrian Cacoveanu, Dr. în bioetică Virgiliu Gheorghe, Dr. Geanina Hagima (Dragnea), Dr. Anca Nițulescu, Dr. Mircea Pușcașu și Dr. Oana Mihaela Secară.

Poate cel mai așteptat rezultat - Apostolii Informării în era minciunii de stat în care albul e negru și negrul e alb: Nr 1 în topul preferințelor cititorilor din Lista celor 12 personalități publice este avocatul Gheorghe Piperea cu un 34.5 % (2483 voturi), urmat de Radu Moraru - Nașul cu 16.2 % (1167 voturi), Răzvan Dumitrescu, cu 14.2 % (1022 voturi) și Iulian Capsali cu 10.1 %.

Cei buni vor primi Premiul Penița de Aur, pe care ActiveNews urmează să-l transmită cu plăcere câștigătorilor!

Rezultatele finale la toate categoriile pot fi găsite AICI.

Mulțumim tuturor participanților și vă mai așteptăm și la alte sondaje ActiveNews!

Nu în ultimul rând, mulțumim și participanților la Concursul cu Premii „Era Covid și Marea Resetare - starea actuală, perspective, soluții, concurs de eseuri realizat în parteneriat cu Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România și Carte Ortodoxă, cu premiere pe 15 ianuarie de Ziua Românului și Gazetarului Absolut, Mihai Eminescu.

Rezultatele, în această seară!

Doamne, ajută!