ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Pe rolul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție „sunt înregistrate un număr de 18 dosare” penale privindu-o pe doamna procuror Laura Codruța Kovesi, a transmis pe data de 11 februarie 2019 procurorul șef secție Gheorghe Stan într-un răspuns oficial către Romanian Community Coalition”, a scris, marți, pe contul său de Facebook, Chris Terheș, scrie dcnews.ro.
 
În cererea adresată la 6 februarie 2019, Romanian Community Coalition a solicitat Secției pentru investigarea infracșiunilor din justitie sa îi comunice: 

1. Câte dosare există in lucru pe rolul Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie privind fapte presupus a fi savarsite de numita Laura Codruta Kovesi in calitate de procuror.

2. Care este incadrarea juridica a acelor fapte si cate dosare sunt in lucru pentru fiecare presupusa infractiune in parte."


În răspunsul primit din partea Secției, „semnat de procurorul șef Gheorghe Stan, s-au enumerat cele 18 dosare aflate în curs de instrumentare privind fapte potențial comise de procurorul Laura Codruța Kovesi, pentru o parte dintre ele comunicandu-se și o scurtă descriere a faptelor investigate, precum și, în cazul altora, încadrarea juridică a faptelor investigate. Alte date suplimentare nu va pot fi furnizate", a comunicat, la finalul răspunsului oficial către Romanian Community Coalition, procurorul șef al Secției Gheorghe Stan.