ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, a postat duminică pe Facebook o fotografie în care părea așezat pe un pat de spital, însoțită de un mesaj motivațional despre „normalul nostru” și bucuriile simple ale vieții, dar fără a preciza de ce afecțiune suferă. Ulterior, într-un răspuns la mesajele internauților, actualul președinte al filialei județene PNL Vaslui a acuzat o epuizare fizică, fără a intra prea mult în detalii.   

„Mulțumesc pentru comentarii…sunt bine, sănătos. Chiar dacă oboseala își pune amprenta uneori pe chip…misiunea de medic chirurg imi aduce cele mai mari satisfacții și împliniri. A face bine…indiferent ca suntem medici sau avem orice alta meserie…ar trebui să fie atributul fiecăruia dintre noi”, a mai scris Nelu Tătaru în comentariile la fotografia postată de pe un pat de spital. 

Despre cât „bine” a făcut Nelu Tătaru în 2020, anul începutului pandemiei, când ocupa funcția de ministru al Sănătății, ne amintim cu toții: a fost omul care a girat închiderile în casă, achizițiile de materiale sanitare la suprapreț, fără licitație, erezia neștiințifică a purtării măștilor în aer liber și toată isteria guvernamentală referitoare la distanțare fizică, închideri de restaurante, piețe, pelerinaje ș.a., carantina de noapte - când virusul intra în modul „feroce” de la o oră fixă dictată de minister sau de CNSU, înmormântările bolnavilor goi în saci de plastic și fără slujbă religioasă și alte fapte „bune” cu care guvernarea PNL a „fericit” poporul până la semi-îngrângerea electorală din toamnă, care a avut drept consecință debarcarea lui Ludovic Orban și continuarea nestingherită a „măsurilor”.

Reamintim că, foarte recent, și triplu vaccinatul Raed Arafat, șeful DSU, a declarat că s-a îmbolnăvit de Covid în ciuda „vaccinului salvator”, în cazul său nefiind necesară încă spitalizarea, ci, deocamdată, închiderea la domiciliu. 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews