ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, a postat duminică pe Facebook o fotografie în care părea așezat pe un pat de spital, însoțită de un mesaj motivațional despre „normalul nostru” și bucuriile simple ale vieții, dar fără a preciza de ce afecțiune suferă. Ulterior, într-un răspuns la mesajele internauților, actualul președinte al filialei județene PNL Vaslui a acuzat o epuizare fizică, fără a intra prea mult în detalii.   

„Mulțumesc pentru comentarii…sunt bine, sănătos. Chiar dacă oboseala își pune amprenta uneori pe chip…misiunea de medic chirurg imi aduce cele mai mari satisfacții și împliniri. A face bine…indiferent ca suntem medici sau avem orice alta meserie…ar trebui să fie atributul fiecăruia dintre noi”, a mai scris Nelu Tătaru în comentariile la fotografia postată de pe un pat de spital. 

Despre cât „bine” a făcut Nelu Tătaru în 2020, anul începutului pandemiei, când ocupa funcția de ministru al Sănătății, ne amintim cu toții: a fost omul care a girat închiderile în casă, achizițiile de materiale sanitare la suprapreț, fără licitație, erezia neștiințifică a purtării măștilor în aer liber și toată isteria guvernamentală referitoare la distanțare fizică, închideri de restaurante, piețe, pelerinaje ș.a., carantina de noapte - când virusul intra în modul „feroce” de la o oră fixă dictată de minister sau de CNSU, înmormântările bolnavilor goi în saci de plastic și fără slujbă religioasă și alte fapte „bune” cu care guvernarea PNL a „fericit” poporul până la semi-îngrângerea electorală din toamnă, care a avut drept consecință debarcarea lui Ludovic Orban și continuarea nestingherită a „măsurilor”.

Reamintim că, foarte recent, și triplu vaccinatul Raed Arafat, șeful DSU, a declarat că s-a îmbolnăvit de Covid în ciuda „vaccinului salvator”, în cazul său nefiind necesară încă spitalizarea, ci, deocamdată, închiderea la domiciliu.