ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marșuri de protest au avut loc sâmbătă, pentru al patrulea weekend consecutiv, în orașe din Franța, demonstranții denunțând reglementările opresive care îi obligă să se vaccineze împotriva voinței lor și să prezinte un permis de sănătate pentru activități zilnice, transmite Agerpres.

Manifestanți anti-Dictatura Covid au mărșăluit pe străzile din Paris, Nisa, Montpellier și alte orașe fluturând pancarte pe care scria "Nu dictaturii" și scandând "Macron, nu vrem permisul tău de sănătate".

Potrivit EFE, în toată Franța, 150 de orașe au găzduit demonstrații. La Paris au fost patru, reflectând eterogenitatea unei mișcări care reunește activiști anti-vaccin, opozanți ai permisului de sănătate sau ai vaccinării obligatorii și, în general, opozanți ai gestionării crizei sanitare.

Începând de luni, oamenii vor trebui să prezinte un certificat de sănătate pentru a lua masa într-un restaurant, pentru a avea acces la un tratament care nu este de urgență într-un spital sau pentru a călători cu un tren interurban. Acest document este deja necesar pentru a avea acces la piscine, muzee și cluburi de noapte, mai transmite sursa citată.

VIDEO mai jos: Telegram/AnonymeCitoyen